Tuesday, December 23, 2008

..tengkiu larling..

sementara tunggu lift sampai G, aku sempat ambik gambo..punya tak sabooo.. hahahahhaha

Just came back from Post Office. Walaupun lutut aku bengkak, and since the post office is near... Aku gagah gaks jalan. Demi muuuuuu..wahai my snuggly MOONtok... i'm loving it..ta rap pap pap paaa.. hehheheh Tak tahulah macam mana reaksi Izzah nanti. Sebab dia tuh kaki buli dan lain2 lagi. Imie? Is the coolest boy in the block. SERIOUSLY!

So to auntie MOONtok.. aku jer kan yang hunny bunny cute panggei ko macam tuh kan.. orang lain tak panggei kan.. Sebab aku one of the kind kan? Sebab aku jer romen ko tetiap ari kan?? hehehheheheh I love books! And definitely love this book to the bits! Hehehehehheh

Moon, posmen tuh kata kat aku, Awak bukan Imie.. Aku cakap, saya mak dia..dia baru setahun.. Hehehhehehehehehehheheheheheh Susah jer ko anto parcel kat Imie nih. Tengkiu so much lovey.

wah..stomper the enormous dinasour..adakah ko perli ummi dia ka moon?? aku sekeh kang.. but i loike the book..dah baca..bapok beso gambo dlm2 tuh..and this book reminds me of the Yahoo Game..DYNOMITE! hahahahhaha giler hantu game...

And to others who wished Imie's 1st birthday, I thank you all for the thoughtfulness. Appreciate it a lot! Aku suka parcel..Aku suka hadiah..Walaupun bukan utk aku kan..bestnya sign2 nih.. Muahahahahahahahhahahah

p/s: Jujue niha parcelnya.. ko mmg suka dengki ngan aku..sbb aku dapat parcel kan.. heheheh..takper nnt aku pesan sepotet..then upload kat blog..hahahahahahahhah

p/s2: Pemenangnya akan diannounce sebentar lagi..Auto publish ikut time blogger pada 23/12 yer cik salmah sekalian.. Dan QUIZ is officially CLOSED!

5 comments:

Miss Moon said...

hi hi sowi la kerana konon nak suprise kan nko kan . aku beli masa ronggeng2 ngan azie ..comey kan buku tew akakkak

sian izah nanti aunti moontok belikan utk izah plak kay

len kali aku pos ke alamat opis nko

glad u like it ...nanti baca kan kat imie tauuuuuu

farah amoi said...

woiiit
sapa yg menang?
tu adiah for imie
utk kami-kami ni mana?


woiiiit
ape ke jadah plak time blogger nih nampak sgt ko x setting time ikut time mesia!!!!!
lambat le kalau gitu!!!!
xsabar ni weiiii

p setting blog ang...wat +8
tu pn nak kena ajar ke?

iswatie "colours of life" said...

alamak.....br ja beli brg tuk imie...tadi q kat post office lama sgt aku balik ke opis...esok la gi ke post office balik..

Kasih Aleeya said...

alamak..naper aku termiss quiz yg nie ha?? neway happy belated bday to my dearest imie..(mak kalo x catit bday date ni mak luper) sowi sayanggggg...

JuJue said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 

Blog Template by BloggerCandy.com