Monday, December 22, 2008

..a dislocated kneecap..


Sadly I had dislocated kneecap last nite. Nih semua gara2 aku nak kejar anak2 dara dan teruna aku.. Memula tuh aku diam jer..Sakit? Jangan tanyalah aku sakit macam mana. Sakit! Sakit! Sakit! Tapi aku nih mazhab diam. Selagi aku leh tahan, aku tahan..

Tapi malam tadi, biler anak2 aku loncat2 atas aku..tidak adanya aku tahan sabarrrr... sakit giler.. And En Zaki came to the rescue. Aku suh masukkan balik. Sakit?? Giler sakit!!!! Then Izzah pun datang, sambil usap2 kepala aku (macam yang selalu aku buat kat dia),

sakit ker?? sakit yer ummi?? sakit yer..

Sambil muka dia beria2 tunjuk kesian kat aku. A minute after that, start balik buat perangai.. Terbalikkan meja yang baru aku beli kan utk dia.. Dah terbalik..dia berdiri dalam tuh..sambil sebut..vroooommmm vrroooooommmmmmmm Itu mejalah anakkkk oiiiii..bukan carrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aku tak tahu sama ada aku nak hug ker nak lutu pala dia.. hahahhahaha Now? Aku kat opis. Since this week will be hectic for me..with all the closing accounts and updating progress. Audit nak masuk lagikk.. HUwarghhhhhhh!!! Takper next week aku nak turun KL, sesorang..shop till i droppp.. Maybe aku date ngan Mai kut..ke perlu aku hasut Pn ISKL kiter jugak?? Ato Puan Jln Semarak kitoo.. aku perlu hasutttt..sbb aku buhsang shopping sesoranggg.. Jujueee..perlukah aku beli slingbag idaman kalbu ituuuuuu..ohhh tidakkkkkkkkkkkkkkk

2 comments:

JuJue said...

adiah aku mana? adiah qiuz ko tuh...
wehh siannn ko...skanng ko jalan ok ker? biasalahhh tuwo kann..memmang ler gitu..
aku pon kadang2 sakit lutut..sampai aritu gi klinik doc kasi aku ubat mcm utk grease lutut aku! chitt!! terasa mcm tuwoo giler.. setahu aku..mak & nenek aku dulu jer makan ubat2 lutut nih. tapi skali tu jer aku pakai...pastu dah ok.. ekk ahh ekk ahh..

JuJue said...

bodohh bodohhh bodohhh!!! berbuih buih dahhh mulut aku... + lengoh dah tangan aku taippp..BELI LAA BELI BELI BELIIII!!!! KANG KO NYESALL...JGN NAK BERDRAMA SWASTA NGAN AKU!!!

hang mai penangg...aku tampaqq hang..!! pastikan ko sampai penang ngan bag baru..kalo dak bag yg ko usung tu aku hummmbannn dlm ayaq laut!

dah sudah! pegi beli! 2 yer yang..i nak satuuuuu!!

 

Blog Template by BloggerCandy.com