Wednesday, December 24, 2008

..Tag pasal Kejujurannnnnn..

Tag Pasal Kejujuran yer.... Yang korang semua pakat reramai tepuk tangan tag aku sekali one shot nih kenapa? Nak kena sekeh??? Yer yer walaupun aku nak sekeh korang, tp aku pun salah sikit jer..sebab buat tag korang lambat. Aku nih busy okkkk!!! Muehehehehehehhehe




1. Seorang plywood yang bernyawa…muahahahhahahaha…aku suka kutuk minah nih plywood.. Sebab memang dia sekeping pun. Muahahahahahhahah
2. Mentekedarah la macam mana sekali pun, badan dia tetap macam itu. Heran aku!
3. Seorang yang sporty. Biler kuar, macam nak gi go-kart. Kasut ala kasut pelumba keter. Muahahahahhahahahaha Tapi skang dah tukar ke loafer..Yang jenama anjing bodoh tuh.. heheheh
4. Fes time aku jumpa dia kat Starbucks Ikano, muka dia bagai disimbah cahaya keimanan. Berseri2..bercahayaa222…muehehehhhehehe
5. A mama to Raiyan Akid and wifey to firdaus.
6. Anak dia pakai car seat recaro. Jenuh aku suh jual kat aku. Bukan dia pakai pun kannn.. hehehhe
7. Kejer kat Hotel Eric Chia.
8. Dan nama dia bukan jujue..dan takder kena mengena ngan kueh lopez ato kek lopez..hehehhe
9. Walaupun aku ngan dia selalu gurau2 rodok ngan siku, tapi sebenarnya minah nih seorang yang baik dan care about kengkawan. Heheheh ayat cover line…
10. Dia duk kat SP. Tapi Sg 2 ngan Alor Staq tuh selamber jer lalu lalang. (WOIIII! Aku ada byk lagi nak sebut nih..tp aku kan malas..spoloh jer aku buat...mueheheheheheh)




1. Seorang yang blur! Tapi biler tang gossip..semangat waja laks tak blur.. haahahahahha
2. Dia pandai masak! Dia pandai hal ehwal rumahtangga nih. Cekap! Malu aku tauuu!
3. Aku tumpang umah dia dulu masa ada meeting kat HQ, giler tak reti duk diam. Kejap2 masak. Kejap basuh kain. Si Acih terkencing kat comforter, dan2 tuh dia basuh..masuk dalam machine..
4. Suka Tanya aku jalan mana? Ikut jalan mana? Aku budak temerloh daaa..Ko Tanya aku jalan Cyberjaya dan Putrajaya?? Aku sekeh kangg…muhahahahhaha
5. Filla nih umpama sarang tebuan. Ko jgn pandai2 ko nak jolok kalau dah takder kejer lain. Kalau ko jolok gaks, harus kena sengat aaa..Lepas tuh kelam kabut Tanya, agak2 orang tuh terasa tak ngan dia bila dia laser balik? Muahahahahhaha
6. Loyal to friendship! Tp orang selalu misunderstood pasal dia.
7. Ada seorang anak yang drama queennnn. Pelakon handalan! Tapi aku heran biler dia kata Acih jerit2. Sebab klu nak compare jerit acih ngan jerit izzah, acih punya lagi sopan tauuuu..
8. Giler kalut kalau dah lambat. Kalut! Cocoh! Semua laaa.. Klu dah lewat, semuanya terjadik. Redah menggelabah? hehehe
9. Tak suka aku use CAPS LOCK biler chatting ngan dia. Dia mencik! muehehheehhehe
10. Love outdoors! Biler ko nak climb Mount KK tuh???

1. A mummy to Isk dan yaya dan wifey to sutan. So that’s made her a Sultanah! Muehehehhe Armpuuunnn fuankuuuu!!!
2. Made a part time career as a photog! Which is an excellent one!
3. Creative! Laki bini creative! Dari segi photog dan juga kraf2 lain gaks.
4. Seorang yang calculative! Tapi bukan kedekut yer. Tapi lebey suka pk what to buy and buat calculation sekali.
5. Tak suka pk pasal price. Tapi lebey suka apa yang price tuh bley dapat dalam bentuk quantity!
6. Beli umah kat Salak Tinggi. Chantek umah depa beli nih!
7. Suka pk pasal future. Nih nak sambung bajar laks!
8. Ada sepasang drumstick.. Muahahahahha armpunnn fuankuuuu! Aku pun samaaaa! Hahahhahahahahah
9. Asal ganu kite..tp kawen ngan anak mami..penang mariiii..
10. Pandai buat nasi dage..tapi sebau pun dak bagi aku.. Mencik aku…kempunan aku tau takkk..

To be continue....

5 comments:

JuJue said...

ko nak to be continue ke apa ke aku nak komen gak dulu! apsal ko tak letak tag aku dulu bukan filla? ahh kan dah merata2 ada muka aku pakai mask toing toing kat thumbnail blog2 yg ada letak link ko kat tepi?? kenapa ? kenapa?kenapa?? why why why????

oohh ko ckp muka aku berseri2... bercahaya.. ko sebenarnya nak cakap muka aku berminyak2 kan?? tapi bagusss ko ngutuk cara sopan. ko & aku kan gurau kasar yg lemas lembuttttt....

ko tungggu...tek tek pasal ko..aku blom buat... siap ko!

JuJue said...

tambahan sket!! sbb tak puas ati! dalam banyak2 gambar aku yg cung cung meletops letopp pangg punggg pungg panggg...gambaq yg idong penoh black head tu jugak ko letak kan? kan ke byk gambo2 yg aku dah tempek foundation & bedak 5 kilo..apsal ko tak amik?
ko nak sabotaj aku ler nihhh...

takpe..kejelitaan semulajadi..adalah hak milik setiap insan...

happy holiday! (ringgann jer tangan aku nak taip.. tutttt holiday..)

Miss Moon said...

hahhahah ....asal la nko letak gambo aku jadi kucing jadian tew ...auww nko dah bagi gelaran MoonTok kat aku auuuw i like ...

tang drumstik ayam belanda pun kalah tau kerana i mempunya sepasang drumtick ostrich ok hahahhahah sangat gebu n sedap di geget ...sedap ke ? kena la tanya org yg slalu geget ...siapa kah org itew ...lu pikir la sendiwi ....auuuwwwwww

aku ngaku aku mmg berkira sedikit sebab berjimat cermat ...lagi pun aku bukan darik org kaya fara weiiiiiii mak apak aku pun bukan org kaya ...mak apak mertua aku pun bukan org kaya . Mana yg dapat lebih kiter bersyukur n jangan membazir ...aku kan pengguna yg bijak akakkakakakakkak . Bijak sangat laaaaaaaaaaaaaaaa...wek . Membazir kan amalan syaitooonnnnnnnnn .

timer kasih sebab puji nasik dagang aku hahahh walaupun nko tak pernah rasaaaaaaaaaaaa ....

happy2gether said...

Kak Fara...perghh lawa gambo jujue n fillanie yg Kak fara letak, moon maintain cute walopun jdk meow2, aritu tunggu gak sms kata nak pi shopping kat KL jln tar dan sewaktu dgn nya...skang dah bukak sekolah x dpt pon sms tu...cikgu dah start tension byk keje...anyway Happy New Year....mmuahh...

Kasih Aleeya said...

hoi poms... ko tau dah bekurun gambo muker jujue tu kat blog aku biler ko update..tp biler aku click tak kuar pon.. fade up aku+konpius.. aper mender yg tetiba ada muker jujue tetiba aku click x der pon entry baru.. jadiknyer bukan salah aku... tp aku sokong ko letak dan sebar gambo jujue tuh!!! hahahaha.. pasal fillanie tuh..iyerlah.. aku ni salu ler blur..gopoh..kocoh..redah..glabah..sumer arr.. lagi satu ko luper atau ko x pasan..aku suker tanyer pastu ko x sempat jawab aku dah jawab sendiri..contoh: fara, pasni belok kiri ke?..ye ye ye..kiri...jadi ko diam jerlah kan..hahahah budus!!!!!!!! moon mmg sgt comel!!!

 

Blog Template by BloggerCandy.com