Thursday, December 11, 2008

..tag ting tong dari jujue..

Ko mmg suka tag aku buat muka ting tong kan jujue. Sebab aku mmg marveles punya lawa biler buat muka ting tong nih. Muka ting tong a.k.a muka kanyor buat cakap orang pahang nih, memang aku suka buat. Tak ting tong pun muka aku memang sejak azali mmg macam tuh.. hahahahahahhahah

Tapi demi korang yang aku tahu suka nak mendajalkan aku, aku buat gaks. Korang gelak, aku tampo kang sorang2..




Hah...dan sekarang..calon2nya yang bakal menting-tongkan diri sendiri ialah....

1. Zizie ( aku tahu ko bz dan stress tahap gaban..wajibulghunnah buat yer cik salmah)
2. Filla (nih lagi wajib buk yer buat..aku sekeh ko kang klu tak buat)
3. Moon (Ko nak jadi apa pun jua masa dinner tuh ko jadiklah..janji siler buat muka ting tong nih)
4. Ila (sebelum ko meletup sila buat tag aku nih duluks... aku sekeh kang..)
5. Mai (ko buat yer..then bley la aku nak sebarkan ke seluruh alam..cikgu buat muka ting tong..wooohoooo!!! Chaiyookk!!)
6. Diana akak Green Apple (aku compermation ko tak buat lagik..siler buat dengan jayanya..hehehhe)

Akhir kata..majulah sukan untuk negara..eh kuh meh i beg ur pardon to go to toilet... hehehhehe

10 comments:

Azie N Arif said...

fara...ooo ko tak seru nama aku ye...siap ko!! Ko tak tau aku kalau buat muka ting tong lg dasyat....tanya moon...dia suka tangkap gambar ting tong aku...

JuJue said...

hahahaahhaahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahaahhaahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahhahahahhaa...
fuhhhh mak cover balik gelak dari pagi tadi! bodooohhh bodohhh!! ko memang patut masuk raja lawak! TAPIII aku bukan nak kata la. tapi, ni ler gambo ko yang paling comei yg penah aku tgk! gambar tudung kuning tangan kuning pon kalah ngan gambo2 ni okeh! tersangat2 comei!
tapi cam haram jadah gambar no 3 tu!! hahahaa...cam jantan ketandusan seks!!!haarrr...grrrr... tapi skali lg pandang, dah sebijikkkk muka pak zaki okeh!! hahahahahhaa... tu la..muka jodoh org kata!!!

baguss bagus...aku rasa ko lah yg paling berjaya jln kan tugasan aku ngan paling baik. aku selaku cekgu yg bagi tugasan ni..aku kasi ko A++ utk tugasan ni dan ko layak terima anugerah pelajar terbaik tugasan ni..sila hadir pada majlis peyampaian adiah yer!! ehh skaliii dah cuti skola daaaa...

farah amoi said...
This comment has been removed by the author.
farah amoi said...
This comment has been removed by the author.
green apple said...

tunggu seru aku pi jamban sampai baru aku boleh snap muka ting tong.

Kasih Aleeya said...

hots ko!! skt tul ati aku tgk muker ko fara!!! rasa kalo dekat aku dah sekeh guna siku guna lutut sumer... ko suh aku yg diva nie buat tag nie? welllll... aku x der gambo tingtong arr.. sbb biler tingtong wa tak snap babe!!.. nanti ler aku pikirkan malu kamera tu nak tgk muker aku kang...hahahahah.. tp ko bejaya lah fara.. sbb buat aku rasa nak lempang jek muker ko...huahahhahaha...

JuJue said...

tompang lalu...semekom.. cik kiah nak sambung gelak semalam!
hahahahahahahaha hahahahaha haha ha aha ha ahahahahahaha haahhaah ah aha ahaha haaku i kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui...
pagi tadi aku dah try antar komen ni tapi tak kuar. maybe niat tak elok kot. tapi skang aku try lagi..hahahahhaah

wehh mlm tadi aku nak tido, bila aku tutup mata, thupp muka ko no 3 tu muncul. cepat2 aku bukak balik! bila tutup jer..ko muncul.hahahah horrorrrr ok...horror...

apa pon...i love uuu lahh beb!! hahahahahahhaa

azdra-azdra said...

kuwang ajaq! aku dah agak dah..ko mesti jadik macam nih, klu aku buat tag koo.. chisss! tp baru tau aku mmg sejak azali muka macam tuh.. hahahahahahhahaha ambik ko..nightmare on sp street...hahahahahha

Miss Moon said...

nko saja kan dengki nak tgk muker burok aku ...

aku dah dpt costume...nanti aku wat muker ting tong kayyyyyyy

cute je muker nko tak nampak ting tong pom

farah amoi said...
This comment has been removed by the author.
 

Blog Template by BloggerCandy.com