Thursday, December 4, 2008

..imie is 1!!..


IMIE IS 1!!!!!


alhamdulillah....oh how time flies...

Will blog later, ummi hev to finish something urgent first..
in the meanwhile..happy birthday dear....
MOHAMAD RAHIMIE BIN MOHAMAD ZAKI!!


YOU ARE ONE!!! A big boy now...I still can't believe it!!!

10 comments:

Mama Hakimi said...

Happy Birthday Imie...
Happy Birthday Imie...
Happy Birthday to You Dearie Imie...
Happy Birthday to Imie...

hehe.. semoga dimurahkan rezki... dan dipanjangkan usia... dan semoga menjadi anak yg soleh...

kiss sket... mmmuuuuaaaaahhhhh :*

iswatie "colours of life" said...

happy Birthday Imie..Dah besaq dah pun....


Jaga ummi elok2 yer!

Miss Moon said...

Happy 1st Birthday Imieeeeeeeee

Aku rasa cam baru je nko branak Fara oooiiii ...dah setahun ghupernya . My menantu is handsome la ...

Fara ok la tew nko edit kasik ada feel ...flaming hot ...sama cam imie..

wey bila nak mai sini...boley la aku amik gambo korang sekeluargaaaaaaa

Kasih Aleeya said...

farrrrr...happy birthday to Imie..aritu ko gi bday Acih...imie dlm prot lagik... now dah big boy dah... ni ler carpet yg ko citer shart..unsharp smlm tu? hahahah.. fening aku cuba nak memahami...kuakakakka..kerat pipi imie sket bley?haha..embam..

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

Happy 1st Bday Imie!!!
Moga membesar dgn sihat...

farah amoi said...

selamat ulang tahun imie...
smoga mjadi anak yg soleh and santun mcm mama kamu ni

x celebrate ke fara?

ila de cute said...

happy 1st birthday Imie...
kiss kiss from syahmi...

...$weE+ 666... said...

hepi befday sayang...

mmg tak caya, kejap je dah setahun kan? hmmm... miss u so much sayang... smoga sentiasa berada dalam lindungan Allah SWT... *muahz muahz*

Azie N Arif said...

Happy birthday imie...tak sangka anak jantan ko dah setahun kan?? rasa baru je ko citer ko beranak kan dia....Semoga imie membesar sebagai johan!!!!

JuJue said...

imie darling...happy birthday. jap jer. rasa cam baruu jer tgk imie pakai baju superbaby tuhhhh kat ikea. kan kan kan.. bilaa laa nak jumpa imie lg nih..

jadik good boy yer...jgn terpengaruh sangat ngan umi ko tuh.. bwk bwk bersabar jer lah imie yer... takdirrr...

p/s: lupa aku nak bg no tepon umah org2 tua... ko dah cukup ke apa yg tak cukup tu? ko paham tak apa aku ckp? ntah ler..aku pon tak paham..

 

Blog Template by BloggerCandy.com