Friday, November 28, 2008

..mari kita ekploitasikan si jujue..

Suatu hari yang normal..dimulai dengan conversation yang normal...

fara hairiri (5/30/2008 10:38:43 AM): aku aku aku
fara hairiri (5/30/2008 10:38:44 AM): hahahha
fara hairiri (5/30/2008 10:38:53 AM): weh apsal ko tak pernah romen blog aku?
fara hairiri (5/30/2008 10:38:54 AM): hahahaha
Jujue LoPeZ (5/30/2008 10:38:55 AM): jommmmmmmmmm
Jujue LoPeZ (5/30/2008 10:39:04 AM): yer ker? huahuahuaa..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 10:59:11 AM): ehh aritu ko tanya pasal...semput..naper ah?
fara hairiri (5/30/2008 10:59:19 AM): IMIE SEMPUT
Jujue LoPeZ (5/30/2008 10:59:30 AM): semput camner?
fara hairiri (5/30/2008 10:59:38 AM): lelah
fara hairiri (5/30/2008 10:59:46 AM): klu dia start batuk tuh
fara hairiri (5/30/2008 10:59:50 AM): dia semput la tuh
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:02:22 AM): sian nyer..pastu ko wat mcm mana?
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:02:37 AM): cam sesak nafas tu yer??
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:02:44 AM): idong tersumbat kot..
fara hairiri (5/30/2008 11:02:44 AM): tak sesak nafas
fara hairiri (5/30/2008 11:02:46 AM): semput
fara hairiri (5/30/2008 11:02:51 AM): mcm mana aku nak citer ek?
fara hairiri (5/30/2008 11:02:53 AM): hmmm
fara hairiri (5/30/2008 11:02:58 AM): dia mcm intro nak lelah
fara hairiri (5/30/2008 11:03:00 AM): mcm tuhlah
fara hairiri (5/30/2008 11:03:11 AM): aku ada ubat paru2
fara hairiri (5/30/2008 11:03:13 AM): utk dia
fara hairiri (5/30/2008 11:03:30 AM): cumanya aku tak nak dia rely sgt on ubatkan
fara hairiri (5/30/2008 11:03:34 AM): biler besar nnt
fara hairiri (5/30/2008 11:03:38 AM): kena guna inhaler
fara hairiri (5/30/2008 11:03:40 AM): sian dia
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:03:59 AM): ahh kan..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:04:06 AM): skang dah ok ker?
fara hairiri (5/30/2008 11:05:11 AM): ok
fara hairiri (5/30/2008 11:05:15 AM): cumanya biler start batuk
fara hairiri (5/30/2008 11:05:19 AM): sure semput
fara hairiri (5/30/2008 11:05:20 AM): sian
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:08:35 AM): sian lahh....takleh ke makan ubat bg ok..
fara hairiri (5/30/2008 11:09:05 AM): mkn ubat la
fara hairiri (5/30/2008 11:09:10 AM): for paru2 ngan batuk
fara hairiri (5/30/2008 11:09:14 AM): doc tak bg ubat lelah
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:09:28 AM): ubat for paru2...mahal kan..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:09:34 AM): akid penah dpt gak dulu..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:09:41 AM): 1 yg jenih serbuk..
fara hairiri (5/30/2008 11:09:48 AM): imie punya cecair
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:09:48 AM): 1 lg jenih bijik tu..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:10:10 AM): 2 kali doc tu bagi...peluh ketiak aku kena bayar..
fara hairiri (5/30/2008 11:10:25 AM): hahahah
fara hairiri (5/30/2008 11:10:27 AM): aku pun
fara hairiri (5/30/2008 11:10:32 AM): imie fes time kena
fara hairiri (5/30/2008 11:10:37 AM): kena sedut gas
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:10:39 AM): ahh kan..mahall...
fara hairiri (5/30/2008 11:10:59 AM): mesti above rm50

Lepas tuh dah start tak normal dah...

Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:12:20 AM): kalo ko nak murah...pakai je..gas kat dapor umah ko..
fara hairiri (5/30/2008 11:12:27 AM): hmm
fara hairiri (5/30/2008 11:12:35 AM): ko pernah mkn rendang siku farahiyah?
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:14:26 AM): farahiyah tu sapo?
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:14:29 AM): sedap ke siku dia?
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:14:43 AM): cam takot jer aku nak makan..
fara hairiri (5/30/2008 11:14:55 AM): FARAHIYAH TUH AKU LER MANGKUK BOWL!
fara hairiri (5/30/2008 11:14:57 AM): HAHAHAHAHAHHAHA
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:15:09 AM): sedap ke siku koooo??
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:15:14 AM): siku aku lg tajam la weii..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:15:23 AM): tp...takkan aku nak ko wat rendang plak..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:15:26 AM): gilo ko po?
fara hairiri (5/30/2008 11:16:06 AM): mcm ala2 rasa sesiku laaa
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:18:00 AM): sesiku saper?
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:18:08 AM): ahhhh kompiuss la..aku ckp ngan ko
fara hairiri (5/30/2008 11:18:09 AM): SESIKU KO TAK TAHU?
fara hairiri (5/30/2008 11:18:18 AM): sesiku tuh sejenis alat utk bertukang
fara hairiri (5/30/2008 11:18:26 AM): di mana kita menggunakan sesiku
fara hairiri (5/30/2008 11:18:42 AM): biler nak mengukur bucu2
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:18:55 AM): aku tahu...ler... tp aku kalo bertukang slalu aku guna siku aku jer..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:19:01 AM): lg senang..
fara hairiri (5/30/2008 11:20:20 AM): siku mmg iras sesiku
fara hairiri (5/30/2008 11:20:30 AM): siku ko tuh mmg ada iras sesiku
fara hairiri (5/30/2008 11:20:34 AM): masa jumpa ari tuh
fara hairiri (5/30/2008 11:20:39 AM): mmg aku nak bg proposal kat ko
fara hairiri (5/30/2008 11:20:47 AM): supaya jadi sesiku masa buat umah aku nnt
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:22:02 AM): tp sesiku murah....jer..tp sesiku jujue..mahal...sbb selain leh ukur bucu2..ia juga boleh menyiku kepala juga pipi manusia...
fara hairiri (5/30/2008 11:22:23 AM): siku ko tuh bley timbang kati jer
fara hairiri (5/30/2008 11:22:32 AM): sesiku biler kita jual kat besi buruk
fara hairiri (5/30/2008 11:22:35 AM): masyukkk siuttt
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:22:46 AM): boleh...tp kira package ngan menda2 lain ahh...kalo sesiku jer...aku taktau nak timbang camner?
fara hairiri (5/30/2008 11:23:04 AM): bley jer timbang
fara hairiri (5/30/2008 11:23:11 AM): kasi potong dulu
fara hairiri (5/30/2008 11:23:15 AM): then timbang
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:23:15 AM): ahhh sesiku ni..kalo jual kat kedai besi buruk...aku taktau ler nilai brp...
fara hairiri (5/30/2008 11:23:18 AM): okeh jer
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:23:34 AM): tp bab masyukk tu...gerun gak aku dgr....kang menda lain yg masuk kat tuan sesiku nih..
fara hairiri (5/30/2008 11:23:34 AM): sesiku mahal la klu ikut rega pasaran
fara hairiri (5/30/2008 11:23:40 AM): tp klu siku ko ..aku tak tahu la..
fara hairiri (5/30/2008 11:23:47 AM): sbb ada ker rega utk siku ko?
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:24:00 AM): ada.....
fara hairiri (5/30/2008 11:24:13 AM): aku takut
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:24:15 AM): tp aku tak jual..
fara hairiri (5/30/2008 11:24:16 AM): klu timbang
fara hairiri (5/30/2008 11:24:23 AM): tak bergerak mesin timbang tuh
fara hairiri (5/30/2008 11:24:30 AM): mcm ala2 timbang angin jer
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:24:42 AM): sbb tu ler..aku soh timbang package...skali 1 set..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:24:55 AM): berat gak...kalo belum g toilet
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:24:56 AM): taik aku berat...
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:24:58 AM): berak musti tenggelam..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:25:03 AM): takde terapung2..
fara hairiri (5/30/2008 11:26:16 AM): tgk gak jenis taik
fara hairiri (5/30/2008 11:26:19 AM): klu isi taik jer
fara hairiri (5/30/2008 11:26:22 AM): tak la berat
fara hairiri (5/30/2008 11:26:26 AM): klu taik ko isi besi
fara hairiri (5/30/2008 11:26:29 AM): okeh gaks
fara hairiri (5/30/2008 11:26:36 AM): sbb kena ada daya graviti gaks
fara hairiri (5/30/2008 11:26:43 AM): utk ko pijak di bumi ini
fara hairiri (5/30/2008 11:26:53 AM): if not mcm pontianak harum sundal basi jer
fara hairiri (5/30/2008 11:26:59 AM): melayang2 jer ko layan
fara hairiri (5/30/2008 11:27:01 AM): tak pun
fara hairiri (5/30/2008 11:27:05 AM): ko heret jer taik ko tuh
fara hairiri (5/30/2008 11:27:10 AM): ke satu tempat yg selamat
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:27:44 AM): taik aku ada zat BESI...
fara hairiri (5/30/2008 11:28:20 AM): oo
fara hairiri (5/30/2008 11:28:28 AM): tp mcm ala cip komputer jer
fara hairiri (5/30/2008 11:28:37 AM): tak la adgedevance sgt taik ko tuh
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:37:16 AM): tp nak compare ngan taik ko yg cam slurpy tu..taik aku best byk ah
fara hairiri (5/30/2008 11:37:59 AM): taik aku slurpy best
fara hairiri (5/30/2008 11:38:12 AM): klu mkn sundae
fara hairiri (5/30/2008 11:38:15 AM): buat topping
fara hairiri (5/30/2008 11:38:21 AM): then klu choc moist
fara hairiri (5/30/2008 11:38:26 AM): leh but choc ganache
fara hairiri (5/30/2008 11:38:29 AM): best1
fara hairiri (5/30/2008 11:38:34 AM): BEST!
fara hairiri (5/30/2008 11:38:38 AM): serius tak tipu
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:39:35 AM): oittt terus aku nak terberak..
Jujue LoPeZ (5/30/2008 11:39:41 AM): ko sembang taik
fara hairiri (5/30/2008 11:43:37 AM): hahahahhahahaah
fara hairiri (5/30/2008 11:43:39 AM): aku pun
fara hairiri (5/30/2008 11:43:43 AM): dah tersembul taik nih
fara hairiri (5/30/2008 11:43:47 AM): tp masuk balik semula

Kan aku dah cakap..klu fes start chat ngan minah nih mesti sopan santan..lepas tuh dah tak berapa sopan..lepas tuh maki hami..lepas tuh mesti ending nya ada taik... hahahahahahhaahhah

5 comments:

JuJue said...

aarrgghhh tidakkk tidakkkk..skali lagii aku di aniayaaa..di cabul oleh blog setan setan ni...semalam filla...ni mangkok tingkat ni plak!

huahauhauhuahauahuauhau... tiba2 cam angau aku kat ko...tingat kisah lama chat nih...

Kasih Aleeya said...

eii seyes aku dah fobia nak chat ngn korang...si jujue ni konpem tunggu peluang nak copy paste nie..serammmmmmmm jek bulu kaki aku... huahahhahahah...

ila de cute said...

ahhahahha....wei korang takde kerja ke?? ahhahah mcm pengawas sekolah tak aku...hehhhehe

contraction contraction aku baca korang punya conversation...

farah amoi said...

mang...kuk!!!
ko kasi aku blog add ko sdiri pon leh salah....
sibbaik aku tgk kat blog jujue!!

Miss Moon said...

Nih yang aku wisau nak YM ngan nko neh Fara ...kang nko eksploitasi kan aku plak ....auuw tak rela iiiii

 

Blog Template by BloggerCandy.com