Friday, November 7, 2008

..En Zaki's Wishlist..

-En Zaki's wishlist-
1. Handphone
2. Jam Tangan
3. Docker's Jacket
4. Hotwheel T (kalau tak muat beli gaks untuk Izzah & Imie..knp aku takder??? kenapaaa??)
5. AE86 Model (En Zaki ialah seorang fanatic Initial D)
6. Handbag Puan Fara (yang nih aku yang add sendiri..huahuahuahuahuahua)


Orang might be thinking or saying it out loud..ini wishlist laki dia, yang dia sibuk2 nih knp? Huk alo.. dah nama laki..sure la bini turut enterframe. Apa kes? Plus En Zaki sangat la susah nak tengok dia shopping. Selalunya bini dia yang shopping untuk dia. Ada faham? Ini semua insyaAllah akan dapat dalam masa terdekat. Excluding wish no 6 la. Itu aku punya list. Hahahhahahahaha


Tapi aku tahu orang2 tertentu akan cakap. Dah dapat banyak duit, simpan la. Why spend?
Jadinya, kejer banyak nak giler. Simpan sajer? Tak perlu reward diri sendiri? Salah ker kalau nak spend? Salah? Lagipun bukan la kejer giler nak spend sampai habiskan. Adalah porpotionate untuk simpanan. En Zaki tau itu semua. Sebelum persoalan itu timbul, aku explain kat sini. Thus, I don't know whether orang2 tertentu tahu our reason. It just my TWO cents. If you cannot accept it. Don't bother at all.

2 comments:

iswatie "colours of life" said...

apa ek laki aku yer wishlist ek? aku rasa dia ada buat aku saja buat2 x tau ..kejam kan!!!!!

isz_3707 said...

At last, jumpa gak org sekapal cam i..haha..

pd i, duit simpan menggunung tp jd kedekut, apa nak beli sume kene tahan semata2 nak dapat title billionaire, it's sooooooooo not me..haha..sungguh x happy bila mampu tp apa nak sume xmau beli, asik pk simpan duit, simpan duit, simpan duit..bukan leh wat mati pun duit bertimbun..haha

/excuse my harsh words

 

Blog Template by BloggerCandy.com