Friday, November 7, 2008

..lunch yang tak brp nak lunch..

timer yang dipasang mcm bangang..hahahahha


Lunch yang tak berapa nak lunch yer tajuknya. Sebabnya, aku just follow bebudak nih gi Menang Glassware. Dia orang ambik pinggan mangkuk bagai. Aku ikut sebab aku boring. Hahahah plus aku hanya keluar sajer. Sebab aku bukan nak beli ker..apa tah pulak nak melantakkan.. Aku masih kenyang. Pagi tadi aku bekfes ngan nasi goreng yang digoreng sendiri..


Then bebudak nih gi Mentakab laks. Which is 20 mins journey. Aku tidur dlm keter. Sebab aku boring giler lantas tidur. Bley mcm tuh?? hahahahahahha Later mater aku sedar jer keter stop depan McD. Aku terus terkejut. Wehhhhhhhh! Aku tak bawak duit wehhhhh! Bantai bedudak nih gelak kat aku. hehehehhe Sib baik ada rescue ranger. If not aku tgk ko, ko tgk aku jerlah..


Oh yer..aku suka makan Big Mac. Apa jua menu yang muncul..Aku mesti pilih Big Mac gaks. Bapak pelahapnya aku nih. Kata masih kenyang. Tapi makan Big Mac? Aikkk!!??? hehehhe


1 comments:

Kasih Aleeya said...

hak alooo.. ok ker aku ckp pahang?huahahahha... big mac? ko sama mcm laki aku..owang kurus2 tinggi galah mmg suker big mac ker??? heheheh.... lama tak tgk ko..windu dpt tgk gambo mesra ko pegang fries mcm tu..comel sokmo!hehehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com