Wednesday, November 19, 2008

..the moment of truth...



yer aku memang poyo ambik gambo dlm toilet..hahahahahahha so what.. aku nyer suka aa.. can u see the bottom part?? akan diusahakan bg chantek sket.. heheheh





AKU SUDAH BERJAYA PAKAI BAJU NIKAH AKUUU!!!

Giler bangga aku! Padahal aku tak diet miet pung. Sudah pakai baju nikah itu, tak bermaksud my bottom part dah surut. Huhuhuhuh tuh masih lagi maintain. More or less other part of my body sudah di turunkan beratnya. Maybe becoz aku stress tahap cop getah kut! Tuh yang membuat aku turun menyusut.

So me is like the cocoa jelly sweets. Hahahahahhaah kembung ditengah2. Takper2..Akan diusahakan untuk kuruskan bahagian itu juga.. Giler buruk! Hahahahhahahhaha Tapi I've been on cirit birit mode for the past 3 days. Adakah itu contribute to the loss in weight? Takkan 3 hari cirits terus susut badan kut? Giler aaaa..

Have to stop caffeine for the time being. Sebab setiap kali minum nescafe ker other caffeine, aku mesti buurrrrobodur.. hahahahahahahahhahahahah 64kg huh?..not bad..not bad at all.. at 172cm..i'm offcially weight at 64kg.. okeh la tuh.. my idle weight pun smpi 69kg per...



9 comments:

Lenny said...

huhu... chaiyoookkkk!!!

Azie N Arif said...

mana gambo ko pakai baju nikah ko tu....kasik tgk sket.....kekurusan ko skang..tp aku rasa ko tu dah sedia maklum kurus kering...takyah laa pk nak kurus lagi....karang nampak mcm jerangkung plak...huhuhu...jgn mare.

Kasih Aleeya said...

chaiyookk gak!! hahaha.. keep it up babe!!! bab ko kata mcm cocoa jelly sweetsss.. kembung ditengah2.. ko leh wat camera trick.. tarik napas..muker sengeh snap,..pastu lepas napas!!kalo x leh gak... amik barut masa pantang dulu ko lilit je sekuat ati before pakai kebaya tuh.. tak pon ko amik parang kat dapo.. ko asah dulu tajam2.. pastu SMI arrr kan..takkan aku nak ajo lak?!! haha.. i miss u lah farrrr!

Azie N Arif said...

haaa...reti gak ko letak gambar ko pakai baju nikah....kira baju nikah ko ada dua laa...satu warna meron tu ek....ko body mcm model arr beb. kira tak de rupa mak anak 2....chaiyokkk arrr!!!

JuJue said...

fara... ahhh aku aku tau musti rasa romantik abeh bila aku pangggei ko gitu kan. ok skali lagi..
fara, bagus bagus bagus.. skang ko pakai baju nikah ko.. pastu ko balik umah ko buat2 macam ko baru lepas nikah.. pastu dalam masa 9bulan dr skang ko siap2 nak branak lagi satu!

wehh aku ni, tetiap ari masuk blog ko.. cuma tak sempat nak tinggalkan jejak bertulis kat blog ko.

apsal plak aku nak kena jempot ko masuk blog aku!! masuk jer lah.. truk ahh aku.. nak menjemput2..ko ingat blog aku tu nak wat kenduri kawen? apa yg aku merepek nih? buduhh la...

Aiza Azril said...

chaiyoookkkk!!!

goooooood girl said...

i like your blog......

...$weE+ 666... said...

muahahahahahahahahhahaa... aku dah agak dah!!! sure ada entry ni punyerlah!!! aku suker! aku suker! sambung gelak lagiks... muahahahahahahahhaha...

giler best kan perasaan bleh muat balik baju nikah kiter... aku ntah bleh muat ke tak, aku tak pernah plak try... sbb nyer baju nikah aku seksi gilos... naik malas aku nak try... ahaks! tapi best ko nyer baju nikah bleh pakai balik wat gi keje kan... baju nikah aku kalau pakai, sure org ingat aku nak gi nikah lagik skali... muahahahahahahahahaha...

anyway, hi-way, congrats!!! *hugs*

wehhh i like ur blog too! ;-p

Miss Moon said...

wah sangat slim melim chaiyoook fara ....auw tergoda la kie ingat nko pakai baju nikah kang kie ingat malam pengantin ...ha tak pasal pasal nko bakar beribu kalori plak karang di malam hari ekekekkeke

 

Blog Template by BloggerCandy.com