Friday, November 21, 2008

..cilanat yang pantang..

.G.A.M.P.*.N.G.

Ambik! Nak sangat aku carut! Ko tahu tak??? Aku nih tgh stress nak kejar dateline 24/11 ngan 4/12 nih!!!???? Boleh tak jangan menggelabah, biler tak ada duit baru nak claim!!!! Ko tau tak skang bulan berapa??? Dah la claim bulan OGOS, ko nak claim baru sekarang!!??? Apa ko gilerrr?? Dah la tuh, memaksa aku buat..push aku macam nak giler..Ko ingat, claim ko jer aku nak buat dalam dunia nih??? Pergi mampusss!!!!!!!!

Ko nak cepat..ko buat sendiri..aku tak kosa nak buat skang. Kalau ko nak sangat, tunggu lepas aku habis azab! Biler dah takder duit, baru terhegeh2 nak buat claim. Selama hayat nih ko tak teringat pun nak buat claim! Apa ko ingat senang nak buat claim, key in satu2 lahanat nih dalam system?? Ko ingat satu menu jer aku nak buat. Bahhhh!

Really made me pissed off! Aku banyak kejer okehhhhhhhhh! Jangan cam lahanat buat aku marah bley takkk!!! Kalau hantar jer, mulut tak lancau tak per lah gaks.. Nih takkk! Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

F*ck OFF!!!!

2 comments:

JuJue said...

apa yg ko bebel ni pompuan. kalo dah pompuan tu pompuan jugak. bebelllll jer. tapi sedap lagi aku dengar ko bebel walaupon penuh ngan bahan carutan dari dengar laki aku bebel.

jgn susah ati...marah2.. ko dengar jer lagu Sutrum Vizhi yang aku kasik tuh. musti hilang stess ko.

Kasih Aleeya said...

hahaha... bagus jujue,, ko tolong kewl down kan kawan kiter nieh..hahahha.. sabo..keje kewangan ni mmg gitu.. asik kene maki ngn asik maki org..bestfwen aku kat opis ni kan kewangan..hahahahha... biar je fara..ko suh dia jilat tumit kaki ko yg kematu tu dulu kalo dia nak ko buat claim dia tuh! hahah

 

Blog Template by BloggerCandy.com