Wednesday, September 30, 2009

.beransur pulih.

Alhamdulillah.. setelah 4 hari.. demam dah ok.. tinggal batuk jer.. selsema pun dah berkurangan.. Moga2 ari nih.. I should be ok lah.. Semalam kena attack sama itu lelah.. Giler tak bernafas dengan lancarnya.. Telah 3 ubat.. ubat batukk.. ubat paru2 dan ubat lelah.. Baru lah leh napas balik.. Tapi sangat mengantuk.. Sib baik korek2 masih ada ubat.

Dah la kalau nak beli..mahal.. Heheheh ubat batuk syrup tuh aku tak leh masuk.. It makes my cough worse.. So kenalah makan ubat batuk in pills tuh. Mahai! Tapi nak elok kenalah makan gaks kan? And no, I'm not using inhaler. Sebab lelah nih bukan chronic sgt. But still have to consume medication gaks..sbb kadang kala kena attack gaks.. Aku dapat lelah masa preggie with Imie.. So plus ngan eczema.. Kira teruk gaks allergies aku nih..


Rumah kami tetiap ari ada guest. Sib baik smlm takder. Leh rilek2. Then qada housechores yang mana tertunggak tuh.. Hehehehe Still yesterday I slept at 9.30. On and off lali tgk sepi and sleep. Imie was not sleeping yet. Jadinya TV kena on. Sebab kang dia bantai buat sommersault berpusing ke apa ker.. Sudah jadinya..


Will blog later.. Byk raya thing yang masih belum berupload.. Heheheheh

3 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhh take gd care of urself k darl...
n dah sihat betol tue sile upload cite raye :D

ummu Masyitah said...

salam
Alhamdulillah

c a b b i e n a said...

get well soon
n take care
happy raya...

 

Blog Template by BloggerCandy.com