Thursday, September 3, 2009

.pening mcm nak gil*er.

Aku sedang berjalan di awang2an.. Tadi gi pasar.. aku hampir terjatuh atas ikan2 kat pasar tuh, masa tengah beli udang.. Owh yer.. aku nak buat butter prawn ari nih ngan tom yam.. minta2 la aku ok smpi berbuka kang.. Jenuh aku godek dlm blog Ladyverde utk merembat recipe buttered prawn dia yang simple dimple itu. Check it here dude!

Seriously aku pening goyang inul gelek gerudi. Berpinar jer rasanya. Sebabnya.. aku bersahur roti sajer pagi nih. Sebab masa buka piyuk nasi tadi.. nasi hanyalah cukup2 untuk MZ jer. Nak masak lain, aku maleh. Sbb sekumit jer nak makan sahur tuh. Nak buat untuk anak2, ari nih kerja..so dia kat umah SIL..

Jadinya setelah perangat lauk semua.. aku hanya makan roti sahaja. Dan of koses, nescafe. Kalau tak minum nescafe for sahur, confirm kepala head banging cam nak giler. Tapi pening macam skang nih, lagi aku rungsing. Sebab macam berada di alam fana cinta jer.



tuna toasted sandwich


p/s: OMG! Tomorrow is Friday!!!!! I hardly can't wait for tomorrow. Coz' finally after 6 months, I finally going back to my home town in Ipoh!!!.. Yipppieeee!!!!!! Moga2 dipermudahkan perjalanan kami... Mai, aku balik Ipoh dulu yer.. Ko dah balik ari tuh.. hehehehe


1 comments:

Schalfyzcha said...

Isteri mithali nih... sanggup makan roti asalkan suami kenyang.. :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com