Friday, September 4, 2009

.jawab tag dari moon.

1. Bekas kekasih saya adalah :
banyak... hehehhehe tetapi hanya satu masih contact sampai skang.. and we became gud frens dan masih stick to the old endearments. *sigh*

2. Saya sedang mendengar :
Lagu Don't Think Of Me dari DIDO. Yer yer aku sedang mendengar cd dari her old album.

When you see her sweets smile baby...
Don't think of me...
When she lays in your warm arms..
Don't think of me..
Oh it's too late and it's too bad..
Don't think of me..
Does it bother you now all the mess I made...
Does it bother you now the clothes you told me not to wear..
Does it bother you now, when I'm not there...

3. Mungkin saya patut:
tidur skang.. sbb orang takder nih



4. Saya suka :
makan..tidur...makan...tidur... dan juga doing something creative and inventive..

5.Sahabat-sahabat baik saya :
ramai.. sebab saya nih terover peramah.. hahahha tetapi yang very close sgt boleh dibilang ngan jari...

6.Saya tak paham :
kenapa ada orang berpk guna kepala lutut..dan tak guna otak dan akal yang Allah beri.

7.Saya kehilangan :
Dara. Hahahhahahahahahha Mahu pakuk kah kepala saya?? Hahahahhaha Saya telah kehilangan kudrat untuk membuat kejer dan aktif..di sebabkan penyakit2 yang saya alami skang.. Biarlah rahsia.. hehe

8.Ramai yang berkata :
Tinggi benar awok nih. Dah macam badak..zirafah.. cemperlai.. landak kg dusun dan bermacam angkatan haiwan yang di labelkan di bawah saya.. hanya semata2 keaadan tubuh badan saya yang tinggi melangit.. heloooo aku nih 172cm..berat 68kg... Normal okkk..

9.Makna nama saya :
Kegembiraanku yang bijaksana.. See kenapa aku selalu happy go lucky walaupun aku sedey..

10.Cinta itu adalah :
menyusahkan.. Biler ko happy.. ko berada di awangan..Lalu biler dah high gitu..ko leh tersepak kusi dan menate lain..menyebabkan ko jatuh terlentang..terduduk.. dan menemui kesakitan yang azab hingga ko leh dapat slipped disc.. Apakah?? hehehhe

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
Tidur krih...kroh..kreh..Sedangkan saya sedang bertungkus lumus menyiapkan report ini.. Ching peng!

12.Saya akan cuba :
menjadi muslimah yang berjaya...

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :JANJI...
forever and ever... Tapi kalau mati..adakah forever selamanya itu akan kekal? Hanya jauhari yang mengenal manikam.. Sapaer bukan nama jauhari..tak leh kenal manikam.. Hanya kenal mani lain jer.. hehehhehe

14.Telefon bimbit saya :
Selalu 2nd hand..yakni bekas adik beradik saya. Tetapi akhirnya saya telah berjaya membelinya ngan hasil perahan kudrat saya sendiri..

15.Bila saya terjaga dari tidur :
Saya check dulu pampers anak dulu

16.Saya paling meluat apabila :
saya benci tahap gaban kepada atau pada orang/benda.. Meluat lagi dasat dari benci okk..

17.Pesta/Parti adalah :
segerombolan manusia berpakaian minima lalu berhibur tak ingat dunia akhirat.. Eh silapp.. itu Parti Sasau.. Undilah Parti Kerbau utnuk keselesaan membajak sawah.. Yipiee! Yippie! Yippie!

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

cj7..aku dah paste gambo binatang nih.. jangan tanya aku mcm mana ghuper dia..


19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
Zaman sekolah..zaman diploma..(zaman uni tak best).. zaman bujang... Zaman berpacaran.. Zaman kuno.. Zaman di mana lagu Rayuan Mandolin oleh Momok Latif menjadi pujaan hatiii... Yippppeee!!


20.Hari ini :
Saya akan balik ke Ipoh... Yahooooooooooooo!!!


21.Malam ini saya akan :
Berada di umah parents...InsyaAllah

22.Esok pula saya akan :
berada di Ipoh jugaaa... hahahahhaha


23.Saya betul-betul inginkan :
Skang ialah Starbucks Mocha Rumble Frappucino yang skang dah di cantas pembuatannya.


24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
Va Va Va.. Syabas mere beteh.. Cantik tertarik ko memang da bombb laa.. Walaupun muka campuk2..berlubang2.. pigmentation terjejas.. huhuhu..Chantek! Chantek! Chantekkkkkk!!


25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
Pusat aku boleh?


26.Makanan Barat atau Jepun :
Barat daya timur selatan.. hehehhe


27.Bilik yang terang atau gelap:
Gelap sgt kang..tak nampak laks laki aku... hahahahhaha

28.Makanan segera adalah :
laga laga bak kata Izzah.. Dia panggei maggi mee tuh as laga laga.. Aku lagakan budak nih jugak..

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
Jangan lama sangat..kul 12 aku nak calo... hahahaha

30.Siapa yang anda nak Tag?



ZZ (ko kena buat gaks..)

Ila (wajibulghunnah gaks)

Watie (sila buat..jgn asik letak menu berbuka posa jer... kecur akuuuu..hahahah)

Di GreenApple (siler la buat..jgn raba2..buat jer tag nih..hahaah)

Mai (Kena buat homework yer cikgu..)

Jujue (Sila buat.. aku dah maafkan ko berbuka kat Ipoh aritu..hahahahhaha)




5 comments:

green apple said...

gue dah buat lama dah ni beb...sila carik kat archive..:)

Miss Moon said...

hahhahahh beshhhhhhhh aku suka baca ...auw still contact ngan pakwer lama auuuw mengimbau kenangan silam gitew

laga laga aku pun tak paham sebab maggi mee n laga laga begitu jauh beza nyaaaaaaaaaaaaaaaaa

cam isk panggil plastesin ...laptalilaptalitamplung

so panjang for plastecin ..tew pun dalam kategori x file ...aku tak dpt nak explainnnnnnnnnnnn

JuJue said...

abehhh yg ko berbuka kat ipoh sok lusa ni aku pikir aku maafkan ko ke?? (walaupon macam takde kena mengena...aku pedulik haper.)

muahuahuahua...

ok ok aku buat tek ko ni nanti!!

iswatie "colours of life" said...

watie? sapa tuh? aku kah?

happy2gether said...

eheh kak farah...nanti cikgu cuba siapkan ek...jgn potong markah ek...maggi mee laga-laga? conpius jap...ehehehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com