Friday, October 9, 2009

.kuih dan balang raya.

Yer yer aku tahu story basi.. But still masih dalam bulan Syawal..so consider raya story still on la kan.. Lately aku sibuk giler ngan kerja ngan facebook...errrr apakah?? Heheheh mintak maap.. aku baru register facebook..dan sgt jakun haprak dan lain2 lagiks.. muehehehhehe

Okeh citer pasal kuih raya aku.. Alhamdulillah.. 100% aku buat sendiri.. Jimat kos pentadbiran.. dan habis yer...

balang raya aku yang dah berusia 5 tahun


bekas kepada balang raya aku.. yakni bekas buat hantaran..muehehehe

from left: choc chip, tat yang sepatutnya digulung tapi aku malas lalu terap jer..dan sarang semut..



from left: biskut nestum, agar2 kering MIL dan choc rocher


Ada satu kuih lagik takder dalam gambar.. yakni the cornflakes yang resipinya turun temurun.. hehehehe.. OMG! Sangat penat raya kali ini.. semua orang berduyun2 ke rumah kami yang sempit dempit itu.. Dan sgt penat memasak tetiap ari.. Even this week ada lagi yang datang.. tapi kami jamu kuih jer.. itu pun tinggal beberapa ketul jer.. Hehehehehe Makan jerlah..



1 comments:

iswatie "colours of life" said...

huh..balang sama ngan balang aku daaaaaaaaaaaaa

 

Blog Template by BloggerCandy.com