Friday, January 16, 2009

..mari merembat flat pan..

Aku gi menang ari nih. Untuk ambik magic roaster aku. Then ada lebey flat pan itu. Since byk permintaan for that particular pan, aku ambik lebey. So saper nak?? RM20 satu including postage.




ini aku punya.. bukan untuk dijual..muehehehhehehe


alfa chef for sale..RM20 including postage..


*updated*

Booked by Moon - 1
Booked by Jujue - 1
Booked by Miss Iszan - 1

SOLD OUT!

Tp kang aku nak gi ambik barang orang order, kalau ada laie aku ambik lagi. Sebab flat pan nih macam goreng pisang panas. Saper nak, siler angkat mouse!! heheheh

7 comments:

isz_3707 said...

aku nak 1, haha, kompom kan xpakai minyak? sonang aku nak wat lempeng :P

Mummy Alysha said...

macam pisang goreng panas... cepat btoi laku... awat aku dpt info lambat... melepassss aku... hhiihihi

Miss Moon said...

thanks sayang . nko ada alamat aku kannnnnnnnnnnnnnnnnnn

nanti bagi nom acc nko kay laling

nanti nko dtg putrajaya kan ...kiter ketemuk yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kasih Aleeya said...

aku mcm nak tamak gak..tp aku dah ada yg aku guna salu..kalo bli byk2..adakah akan memotivate aku utk masak byk2..or akankah aku guna pan yg belebih tu utk jadik senjata ketuk pala laki kalo world war??? tlg fara..jawabkan utk aku...

isz_3707 said...

meh bagi account no kat aku..tolong la bagi cimb atau ambank, lain aku malas tol nak layan..haha

farah amoi said...

alaa...
aku kan menang kuiz ko aritu

so...
harus lor ko kasi aku satu set maaaaaaaaaaaaa...!

iswatie "colours of life" said...

FARA.............NAK SATU..KO POS SEKALI NGAN HADIAH MOTO AKU TUH...NAK BG HADIAH YG TUH PUN AKU SUKA.............

HANG DAH POS KA? KALU X KENA TUKAR ALAMAT COZ AKU NAK BERENTI KERJA DAH...

 

Blog Template by BloggerCandy.com