Tuesday, January 13, 2009

..i 'heart' my pan!!..


I heart my pan!!!! Aku suka sgt ada flat pan ini!!!! Sangat worth it! My pan is not Tefal nor Maxim nor Gourmet' nor something that is from branded range. Aku bought it from Menang Glassware i.e the catalogue! I am in fact the member of this range. Rega dia after member discounts is RM17.90!!!!!! Sangat worth it!!! Did I tell u oledi????




Biler dah ada flat pan ini, aku leh goreng roti canai (tanpa minyak tau), masak burger serta buat telur bungkus! Sangat mudah dan hassle free. Nak terbalik pun senang. Yang bestnya ianya tanpa minyak!!!!! Weeehaaaaaaaaaaaa!!!! Saper nak??? Angkat tangann!!! Hahahahahahhaha

6 comments:

JuJue said...

menarikk..
cap apa? ada 2 3 bijik..kat umah. tp mcm tak best mcm yg nih..
beli satu! antaq kat aku! alahhh brp belass jer kan..
aku nak!!!

ko beli jer..sbg adiah aku jadi reader ko yg 1777 & 1779 !!!

farah amoi said...

wahhh..nampak sedap je
x kisah ko guna pan mana kuali mana pon
janji masak sedap-sedap for aku leh..?
muahahhaha

oiiit...ko goreng lempeng...terus bertukar jd roti canai ke?

wah...aku pon nak beli le kuali ni 2-3 bijik...

wei....x pon ko cari lagi kuali ni kalau ada...tolong beli kat aku ngan jujue

bole kitorg bukak kedai roti canai..
nak lawan restoran nasi kandar kat sini plak...
nak-nak kalau jujue tuh yg tebar roti canai...
siap wearing sunglass dia plak
huhhhh
harus laku roti canai kami!!!!!

beli...! beli!! kat kitorang...pahtu ko kasi free
leh !!!!??????????????

Kasih Aleeya said...

aku ingat ko goreng tolo... upernya roti canei..mcm dap jer.. aku salu jeling2 tefal tu bekenan sungguh..tp tgk harga x yah ler..hehehe.. aku bli satu kat ikea jer pan.. tp ok jer..haha..yg org bagi masa aku kawin tu..hampeh!!! buat ketuk pala org leh lahhhh..ko nk pos kat juju...pos kat aku skali..sebagai reader slps jujue..

Miss Moon said...

Wei aku nak order

nko ada alamat aku kan

bila nko free . nko beli utk aku 1
then nko pos kat aku

nanti aku bank in duitnya + postage kay darling

Lenny said...

menariknyeeeee...

wah... seme org nak order tuhhh.... mak pon cam suhkerrrrr jerr

Azie N Arif said...

Aku nak roti canai boleh...itu yg nampak sedap...aku pun nak gak....skali pos bape ko caj?

 

Blog Template by BloggerCandy.com