Wednesday, January 28, 2009

..at last..

Apa ada dalam parcel from the previous2 entry? Inilah dia.. Igauan aku beberapa hari ini. Heheheheh malam ku sasau..kerna di kauuuuuuuuuuuuu!!!! Giler aku nih.. aku memang giler pun.. anything new?? Hahahahahhahaha aku dah lama tak beli handbag. Then masa nak beli handbag2 balik nih, rakan secrime aku adalah Puan Jujue! To her aku selalu chat n show n share, which one is cun..which one is buruk.. Dan juga selalu bercerita tentang hb ngan Puan Filla gaks. Jujue..aku pun nak hb macam tuh gaks ler... muahahahhahahahaha

At last...I have this bag in my hand finally. Tengkiu Lenny, for make it happen.. Its nothing biggie actually. Tapi leh la menampung keperluan pengisian dalam handbag ku ini.. Jujue..ko biler lagi??? heheheh I know.. u know la.. hehehehhe

Ini jer yang termampu buat masa ini. Takperlah kan.. Alhamdulillah...

3 comments:

miss spoilbrat said...

hai adzra. last time u asked me to add you in my blog list. bila i add, u tak accept plak. ;)

JuJue said...

huahuahuhua bagusss bagusss...
tak dapat tgk semua..tgk ujung2 pon dah kira okeh... aku kali nih..zippp pon taknak tunjuk! hahahahahahaa...

Kasih Aleeya said...

hoiiiii.... per hal ko tnjuk ni jek??? siler tunjuk pandangan sisi..pandangan dpn..blakang bawah dan keseluruhan... x baek memainkan prasaan aku tau!!!!!!!mencikkkkkkkk...

 

Blog Template by BloggerCandy.com