Friday, January 16, 2009

..alhamdulillah..



Alhamdulillahhhhh....


Seriously, I was shocked at first when En Zaki hand me the envelope. I was like, errr 'Apa lagi Ambank nih nak?? Habis jer aku buka envelope tuh, I was shocked to see there's a cheque! Alhamdulillah!!!! Syukran Allah! Syukran!!

6 comments:

Kasih Aleeya said...

ya syukran..meh banjer aku... aku nak SR..so nyerr..ko kene tido umah aku!!!

JuJue said...

ahhh dah tu..leh la antaq piyuk brp belas hengget tu kan?

ahakk ahakkk that's they wayyy i likeee it ahakk ahakk

farah amoi said...

yeaaah..aku sokong kata-kata jujues itu
leh kasi periuk tu kat kami nanti
kan ke ko nak dtg penang kan?
elok la tu
bawak sobiner utk kami ni

leh ler kami goreng roti canai nanti!


ehhh
nape plak ko x kasi tunjuk amount yg ko dpt tu

and nape plak ambank tu sesuka kasi ko duwit
aku nak jugak !!!

Azie N Arif said...

fara, duit gaji ke duit ot ke duit business ni...share lah sket dgn aku....dpt pan tu free ke hehehehe

Mummy Alysha said...

waaahhh... itu ang pow CNY ker???

Miss Moon said...

nih cek utk apa nehhhhhhhhhh

bagitau ar weyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

 

Blog Template by BloggerCandy.com