Friday, May 21, 2010

..the transformation of the mesin basuh..

Alhamdulillah..

Hari ini sudah beransur ok. Walaupun masih tak centre lagik. Hehehehe.. Tadik baru jer jatuh tangga.. gara2 aku rasa I believe I can fly.. terus jatuh melutut kat tangga.. Bapok sakitnya!

Tapi oklah dari semalam.. Syukran ya Allah.. semalam tak leh bangun langsung.. bangun jer terus berputar kepala otak aku.. bangun jer sure a huge wave of nausea struck me..and sib baik sempat aku ke tandas untuk muntah.. Dang!

Sib baik kul 11.30 am baru ok. Then leh la bangun. Makan. Mandi. Buat kek? Erkk.. apakah?? kekekekek.. Tapi smlm sebab dah boring sangat. Aku telah mencuba utk menampal sticker ke atas MESIN BASUH!!!!

Yeahhh.. you got me right. I stick it on my WASHING MACHINE peopleeee...


TADAAA!!!!


Bagi laluan kepada mesin basuh saya yang berusia 5 tahun nih. heheheheh Yer saya tahu dah takder ghuper mesin basuh dah. Biasalah... Lamo dah.. Hadiah perkahwinan dari adik beradik saya yang 4 orang itu...

p/s: Mr Jukie geleng kepala jer tengok mesin nih. Selagi tak masuk umah baru, selagi itulah aku meroyan main deko deko dekoooooo!!!!



5 comments:

Miss Moon said...

fara sangat cantek kay terus nko upgrade rupa washing machine tew ...2 thumbs up bebehhhhhhhhhh n warna nya sangat tantekkkkkkkkkk

azdra-azdra said...

moon: alahai moon..ko tak tau..itu byk yg putus.. sbb terlampau halus sgt.. but I hev to thank you la Moon.. sbb introduce ker aku pasal wall sticker nih.. terus giler addicted...

azdra-azdra said...
This comment has been removed by the author.
Filla ~ Kasih Aleeya said...

heheh.. bapok lawa... gitu slang aku pon dah tukar..hahah.. kretip mu ni fara.. ai loike!!!!

azdra-azdra said...

filla: wah wah wah tukar slang i loike!.. kekekekekke wah idok la sekretip mu laki bini.. masuk iklan quiksilver lagik.. me loike the greatest..muahs!

 

Blog Template by BloggerCandy.com