Monday, May 17, 2010

..and the winner is..

Hehehehe...

Maaf tak punctual. Saya sangat pening kedaun hari nih. Al-maklumlah, hb very low. Hehehe.. Oklah untuk tidak menghampakan semua... Jawapan kepada teka harga my DAMASK BEDSHEET ialah...

RM46.90


Betul.. tak tipu. Bagi siapa yang mengenali saya, saya tidak akan membeli bedsheet yang memahal. For me quantity yang penting. Tapi mestilah 100% cotton yer dan punyai thread count 250 ke atas. Dan DAMASK BEDSHEET saya yang nampak mahal tapi murah ini adalah dari RANGE TESCO.

Yer anak2.. jenama tesco sahaja.. Jangan marah dan kecewa yer.. InsyaAllah saya memang akan sentiasa buat quizzes dan giveaway... Kalau according to the list, memang tak ada siapa yang tepat..tapi saya akan bagi Steam It kepada yang iras2 kepada harga ini.. dan pemenangnya ialahhhhhh.....


jeng jeng jeng...

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*



*


*


*


*


*


*


*


pemenang bertuah yang bakal menerima STEAM-IT from tupperware yang merah menyala seperti di bawah ini


brp banyak scroll daaa.. hehehehhe

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*








shasha


dari





CONGRATS DEAR! Pada yang lain, jangan putus asa k.. Kan dah follow blog nih, sila follow gak from time to time quizzes dan giveaway kat blog ini yer... Muahhhssss!!! Thanks for being a sport. Appreciate it.. Muahs muahs muahs muahs...


p/s: shasha dear, sila emailkan nama dan alamat ke fara_azdra@yahoo.com k... so that i can post this to you... and congrats again dear...



7 comments:

Mama HH said...

Frust aku!! uwaaa

aLyNnZ said...

huhu mlm ni sure alin mimpi steam - it dr tupperware..mimpi pun jd larr..

tahniah kpd pemenang..

Bunga said...

salam..
tahniah kepada shasha.
jwpn saya jauuuhhhhhhhhhhhhhh tersasar..hehe (gelakkan diri sendiri)

Miss Moon said...

tahniah sapa yg menang

aku pun nyaris nak letak 49 akakkak kalau tak misti aku menang akakakkakakakak

ARIFFDA said...

tahniah pada pemenang..:)

shasha said...

ya allah baru chek tao chek menang mcm hempehh~ hehe buat tuan tanah kedaung tima kaseh kena memilihku..eden pon seperti ekau mengekalkan konsep murah tp nmpak mahai moga murah rejeki jgn lupa pos kt steamer (adiahku)hehe :P jgn lupa lawati http://chekjuaino.blogspot.com

baru jer umum sapa menang giveaway dr blog ku tgk2..kita pylak yg dpt..rezeki2

shasha said...

tapi sayang...menang jer tapi hadiah tak smpai-sampai...
rasa tertipu betul..

 

Blog Template by BloggerCandy.com