Monday, May 24, 2010

..a retail therapy..

Orang duk sibuk beli handbag la.. baju la.. kasut la..


Aku sibuk ber-retail therapy ngan menatang ini.






Last piece. Mmg dah lama nak beli cake tier nih. Tapi tak beli2. Walaupun Vantage kat Sogo ada 50% less.. ada pulak cake tier nih.. tapi hati sudah jatuh pada ini tier. Call me weird. Tapi aku sejak dah kahwin, dah ada anak.. nafsu utk membeli handbag dan kasut sudah kurang. Tapi cuba klu nafsu tuh datang, sampai 4 handbag aku beli. Hik!

Kalau nafsu tuh dah takder, nafsu membuak2 kepada dinnerware..tableware..tea set..dan set2 yang lain..hahahha.. lepas tuh kena lempang ngan Mr Jukie. Sib baik masa nak beli dinner set vantage yang 50% off tuh.. kena tarbiah ngan Mr Jukie. Sbb aku kol dia masa dia jaga anak kat playroom..

"Awak nak bawa set-set tuh ke kubur ke? Yang dalam kotak pun tak pakai lagik..Kalau nak beli pun, beli yang kecik2 jer.."

Slow jer dia cakap. Tapi menusuk kalbu. Tsskk!

Oklah..aku insap dah nih. Tapi dah dapat green lite beli cake tier nih. Tengkiu larling. Ntah apa aku tengkiukan ntah. Bukan kuar duit dia pun. Owh baru ingat, tengkiu sbb bagi restu. Baru berkat barang yang di beli.

Muehehehehehehe..

p/s: Cantik tak yang ala2 kek kat atas tier tuh? Itu bukan cake.. faux cake pun bukan. Tapinya di buat daripada tuala.. Sila2 kalau nak tempah.

3 comments:

iswatie "colours of life" said...

aku pun teringin nak beli cake tier nih..dah lama teringin but skrg lupakan kejap coz dah lama x berbaking

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

owhh i rase kalau u pegi stokes on torrent sure u menggile beli pinggan mangkuk cake tier camnie :D

azdra-azdra said...

watie: takper watie.. nnt lepas bersalin nnt..leh baking baliks.. i heard about your morning sickness yang teruk..insyaAllah.. ada hikmahnya k.. muahsss!

verde: iyer? owh marti hinggis la i.. gi SOGO pun dah parkinson.. inikan pula gi tmpt yg di mentionkan.. *wink*

 

Blog Template by BloggerCandy.com