Friday, August 21, 2009

.pektis utk posa.

Nanti bulan posa, waktu lunch nak buat per? Hehehehe lunch tadik aku dah pektis cara2 nak habiskan waktu sejam tuh dengan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Marvelous! Diri dilitupi oleh shawl dan sweater. Sini sejuk ya Rabbi! Heaven!!! Mantop!!! Maybe Isnin nanti aku bawa selimut. Hahahahahahahahhahahah

Epi Ramadhan everyone!

p/s: Kepada Lenny dan Jujue, TAHNIAH beb! Am happy for you! Welcome to the club! *wide grin*



5 comments:

farah : m0mma HD said...

agak pelik bg aku yg agak kepoh ni
ko slalu ada pic tgh lena...
kalau kat umah, herus ler KIE yg ambik kotttt..
kalau ko lena kat opis tu...sapa yg snap...
panjang nau tangan ang!

Miss Moon said...

wey awal nyer nko prekttissssssssssssss

aku nak tiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

JuJue said...

apa class bawak selimut!! bawak katil, bantal baru mantapppp! tido dari lunchhh bawa ke berbuka puasa terusssssssss.

nescaya jadi kesayangan bos!

lenny said...

tuhla.. aku tapi mmg dah siap bawak bantal dah.. tapiletak kat surau.. ahahhaha... sodappnyyooo tido pas smayang zuhurrr..... kalau pas asar baru terbgn.. confirm akunyer boss sayang gegiler kat aku kan jue.. ahahhaha...

fara.. thanks!

Miss Moon said...

ha mmg besh layan tido ...sambil sejuk2 ...

fara nko pakai timer ke ? hahhaha

 

Blog Template by BloggerCandy.com