Monday, August 30, 2010

.. mana aku nak cari nih???..

Yesterday, Izzah came to me and we had this conversation yang buat aku sebak sikit.

Ummi, kak aliyah..kakak gemuk..kak anis.. (her cousins)..semua ada beg untuk raya... kakak takder.. semua orang ada beg raya.. kakak takder pun beg raya...
Masalahnya... mana aku nak dapat beg tangan kecil mungil yang comei tapi the babom.. untuk budak nih kat Temerloh?? Aku bagi dia pakai beg JC aku aci tak? huhuhuhu

p/s: Sedey tau biler Izzah tanya aku macam tuh...

5 comments:

Miss Moon said...

wey nko nak beg cam mana ...........yg kaler2 fink ke ...........asal tak bgtau sama aku ley aku tulung belikan sebab aku pun nak beli utk cik yaya ...

nanti msg aku spec dia ek ...tapi sempat ke aku posto before rayaa

JuJue said...

ohh kalau bag utk si umi.. dari besar taik idong hingga sebesar besar alammm pandai je ko carik. time izzah...ko tanya plak mana nak carik. pergi cari cepat okehhhh! sian dia. anak ko tu dah anak dara yer..sila lah faham sket pasaan anak dara nihh..
cari la...ada nyer..

iswatie "colours of life" said...

kat kedai2 stationaery x ada ka kekadang ada...x pun pi pasaraya hari2 ka...karnival ka...

azdra-azdra said...

moon: yang sling bag kut.. jenuh aku carik kat sini... klu post biasa tak dpt dek non...

jue: masalahnya aku tak jumpa kat sini.. online pun aku tak jumpaa.. jenuh dok google.. semuanya beg kepala kartun tuh...

watie: aku dah carik dah tapi tak der..

Lenny said...

alamak.. aku baru baca entry nieh.. ciannyer.. erm... tuhla.. kalau poslaju sure sempat.. ko kat mana skang nieh?

 

Blog Template by BloggerCandy.com