Monday, August 9, 2010

..frames by frame kasih..

Chantek kan?

Frame nih dah lama mintak tolong pada Filla mamanya Kasihs. Sebelum blog frame kasih ada lagi. Sebab terfallen tgk frame cenggini kat umah dia.

My testimony would be:

1. Framenya sangat chantek!
2. End product yang sungguh Chantek dan kemas sekalik pembikinannya.
3. You won't regret it!



So apa lagi you alls:
Booked your frame now.

Affordable! And you won't regret it!

p/s: Sesuai tau untuk dijadikan wall deco untuk hari raya nih. {wink} Pilla, siler bagi komisen kat aku.. heheheheh

2 comments:

Filla ~ Kasih said...

wah gitew... dah bekurun siottt...hahaha... well tq fara ko order ngan aku..heheh... nak komisen order lah lagi.. pastu bak kuih raya sebalang..hahah

azdra-azdra said...

hahahaha.. tau takper.. memang berkurun.. hahahah meh ambik kat tol gombak.. takder hal punya.. mmg bisnes kuih raya tahung nih.. hehehehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com