Thursday, August 5, 2010

..celebrates her 4th bithday!!..

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamuu...

Allah selamatkan anak ummi Izzah...

Allah selamatkan kamuuu...



Happy birthday to youuuu!
Happy birthday to youuuu!
Happy birthday tou you Izzah dear...
Happy birthday to youuuu!!


That is what I sang to her, when she opened up her eyes from sleep.. on her birthday....


Her responds?



..Birthday yer ummi.. hari jadi kakak ker ummi??..
.. Jap yer kakak nak kencing dulu...



Sungguh sadis segaraga...


Potong la kakak nih. Penat jer Ummi nih excited ke laut nyanyi pepagi buta. Masa tengah nyanyi tuh ada echo kat belakang.. yer suara halus dari En Rahimie..kalau tugas enterframe tuh serah jer kat dia nih.. hehehehe






nilah contoh budak tak dengar cakap.. aku dah suh tidur kat umah.. dia bantai nak main gaks..ambik ko sangkut dagu kat kusi keter...




biasalah kena ada gambo tak senonoh dari tuan blog...hehehe



biler dah jadi macam nih...memang kesian tengok.. tapi biler tang degil tuh..memang la aku geram...



Paling mengharukan biler Mr Jukie peluk dan kiss her forehead.. walaupun dengan rengusnya cakap Happy Bday! Hahahahahha Takperlah yang.. pelan2 kayuh k.. heheheheh Biasalah lepas tuh budak bday pun kecoh suh aku masak kek. Siap suh lukis2 bagai atas kek tuh..


inilah hasilnya... biasalah ada senget ada yang elok.. nilah akibatnya biler buat dengan pressure.. pressure ngan anak sendiri.. sbb dia membebel suh aku buat cepat.. kang aku deko atas muka ko kang izzah...



yang tengah2 tuh hasil kreativiti cik puan Izzah..


p/s: Anyway Nur Izzah... semoga menjadi anak yang solehah dan mendengar kata... ummi, abah dan Imie doakan semoga kakak Nur Izzah berjaya di dunia dan di akhirat.. aminnnnn.. muahsss... We love you heaps!



1 comments:

::Mamalyna:: said...

hepi besday Nur Izzah, semoga tak notti2 ngan ummi yer..

 

Blog Template by BloggerCandy.com