Monday, February 22, 2010

.perbualan laki bini yang menyentuh kalbu..

Satu petang yang suam-suam kuku..

Me: Yang, are we planning to have a 3rd child?
Him: Hmmm..
Me: Ada ke takder?
Him: Ada..tengok keadaan..
Me: Bila??
Him: Lepas settle hal umah..
Me: This year?
Him: Huh!
Me: Cakaplah...
Him: Kenapa..?
Me: I need to plan..
Him: Sikit2 plan.. sikit2 plan..
Me: This year?? Next year??
Him: Menggelabahlah awak nih.. sukahati sayalah nak buntingkan awak biler.. sibuk tulll!!!..

p/s: Tuh yang malas aku nak tanya apa2 ngan Mr Kiey nih..

5 comments:

Am said...

hehe... saya pun sanagt concern bape bilangan anak kitorg.. n hubby pun cam urs jugak... xbgtau btol2...kekadang tension kan... hehe..iye la..kitekan nk plan btol2..sbb yg nk ngandung tu kite...

Miss Moon said...

hahahhahah

aku pun duk tanya sebab anak teruna aku duk mintak adik ....vley

pak sutan kata ikut suka awak bila ready ...kalau dia jwab cam kiey mau aku sekeh sket kepalaaaaaaa....2 2 kepala

Anne said...

new printed cloth diapers in 10 designs http://simpledimplestore.blogspot.com get the promotion price for the first 50pcs order! Hurryyy!!!!

green apple said...

ntah kau punnnn, sukati dia la. ko cuma get ready je nak kangkang.

aLyNnZ said...

haha..sempoi tul lar hubby awk..
lawak pun ada..

 

Blog Template by BloggerCandy.com