Friday, September 26, 2008

..::marilah bergoyang::..

saja jer aku besarkan gambar nih..hahahahahhaha


Nih projek aku baru sebentar tadi kat opis. Namanyer jer DeliXtralicious bagai.. tapi sib baik pedas jer.. If not harus aku muntah balik.. Terus aku tak dapat cover line. Sangat menyayat hati. Pulak tuh, aku jer projek sesorang. Walhal last week..punyalah ramai makhluk kat opis nih tak posa. Siap buat roti bakar, tuna sandwhich bagai.. Dah la pakai toaster aku satu hal. Aku laks posa sesorang kat floor aku nih. Tensi aku.


Biler turn aku pulaks.. Seko2 makhluk nih semua pakat posa. Apa dah mmg ada plan sabotaj aku per? Heheheh.. Aku buat pojek rumah haram nih kat pantry aku jer. Hahahahah kill 'em all punya selambers.. Mana taknya. Pantry kat depan aku nih.. Then floor aku nih semua pompuan..dan customer sekali sekala jer dtg. Semenjak machine rosak..dah tak der customer dtg. Hahahahhaha


Dapnyer lah maggi pedas giler nih..tp rasanya biasa jer..mcm indomie jer.. cumanya dia pedas.. then layan laici..perghhhh marvelous!!! Hahahhaahahhaha marti hinggis laaaa!!!!

3 comments:

...$weE+ 666... said...

mcm siot... nak suruh aku tgk entry nih! aku puasa dowhhhhhhhhhhhh!!! ni yg aku nak meroyan nih! huh!!! (nampak tak asap kuar kat tinger aku nih?)

AdAm & fAmILy said...

Hampeh dol!!!!!!! W/pun tmn x pose, tp tmn xleh mkn kat opis!!!!!!! Uargh!!!!!!!! Jantanz ramai siot... dh lak tu, toilet 1 pintu ngan pantry. Muahahaha!!!!! Gaban siot kmu ye Fara.....Nnt kamu. Blik kg sok kite suh deme sumbat kulit doyan dlm mulut kmu. Sebagai balasan.... dush!!!dush!!!

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

oooo ko tak pose ek...heheee biasala tu org pempuan.Aku pun tak pose jugak....dah 5 hari aku tinggal sbbnyer kurang air dlm bdn & kurang zat so doc tak advise sgt tuk pose hehehe bleh ker bg alasan camtu.Goyang fara jgn tak goyang biler mkn maggi....:)

 

Blog Template by BloggerCandy.com