Wednesday, September 10, 2008

..::edisi EN ZAKI masak lagik::..

Biler jadi kejadian macam nih..aku macam tak percaya jer..


Betul ker ini laki aku? The man that I married for the past 3 years ago?


Hehehehehehhe


Ironinya, En Zaki memang mantap benar biler time posa nih. Tak pernah hayat dia masak untuk dinner ker apa ker..apakan lagik untuk bini dia nih kan.. But have to admire the trait, sebab he took the inisiatif untuk masak gaks.. walaupun rentung macam dia gaks... hahahahahah....(tetiap ari per aku minta maaf kat dia sebelum gi kejer...heheheheh)


So lets cekidout..the menu for today...

Tapi aku tak makang pun ayam masak kicap dia tuh. Sebab nmpk hitam sangat..hehehhe

2 comments:

green apple said...

aku penah sound laki aku apesal dia nyer daging masak kicap hitam sangat. dia jawab dengan penuh keselambaan 'lagi hitam awak, Di'

derhaka tak kalau mencarut kat suami?

...$weE+ 666... said...

mcm cilaka jer laki ko di... hahaha... erk, berdosa ke aku ckp cenggitu? hari raya aku mintak maaf la k... huhuhu...

fuh! suspek aku encik zaki ni skrg. bilakala plak encik sam nak merajin-rajinkan diri cenggini ek... harusss aku doa2 slalu ni... ahaks!!! wehhhhhh btol ke encik zaki masak ni? sedapppppppppppppppppppppppppppppppp nampak!!! tak caya arrr... bebila aku sesat temerloh aku nak tgk dia masak depan mata aku, aci tak? hahaha...

aku kan, lagik hitam, lagik aku suker... muahahaha... sbb aku hantu kicap. aku suka makan masin-masin... konpom pasni aku suruh encik sam masak utk aku plak... cemana nak ejas goda-goda nih ek... auwwwwwww!!! *wink*

 

Blog Template by BloggerCandy.com