Monday, June 9, 2008

..i type 44 words/minute..

44 words

Speedtest

Taken by ZZ's new entry. Slow mo gaks aku type nih. Slow and steady. Ok per. Aku bukan PA. Neither am secretary. Janji aku kira mantop! Hehehehehhehe

3 comments:

...$weE+ 666... said...

wehhhh bukan ke ko PA aku??? ker dah letak jawatan??? mana resignation letter??? tarak pong?!!! aisehhh, ini mcm boss lagik laju dari PA nih cemana nih weh... muahahahahhahahahaha...

takpe... kekurangan cuma 20 patah perkataan sajork... asalkan ko lagik terror kira dari aku, tu jer dah satu kelebihan okehhhhhh.... aku bab kira-mengira FAIL BIG TIME!!! huhuhu...

Miss Moon said...

aku type lagi slow giler dow ...lembabs je nak ikut ayat dia tew . Tapi kalau ym aku laju la sebab aku tahu nak type apa hahahhahaha

Fara aku lagi slow darik nko

Azie N Arif said...

not bad lah tu fara oiii....aku pun dah test dah skill menaip....aku letak kt blog aku...hehhee. tapi kalau sape kaki YM confirm menaip laju punyee...hehehehe.

 

Blog Template by BloggerCandy.com