Tuesday, June 17, 2008

..the naughtius maximus part 1 kepala jingga..

video

Will upload the story later. Sbb den tertinggai den punya thumbdrive kat umah. Sbb den typing error kat umah. Hehehehe But roughly ianya terjadi, biler mak abah dia khusyuk tgk TV sambil membuaikan Imie, rupanya sedar-sedar separuh bedak yang maha besar tuh dah habis kena gosok atas tikar. So enjoy the clip firstly in the morning, dan tolong abaikan kain-kain yang bermaharajalela kat atas sofa tuh yer...

5 comments:

Ann Azies said...

hu wa hahahaha... nih berenang dalam bedak ke hapa nih.. pandai pulak dia dok sapu ngan kusyen tuh... rajin sungguh dia... hahahahah

...$weE+ 666... said...

muahahahahhahaha...
aku dah tengok dah video nih dulu ko tunjuk kat aku... hehehe... mmg kapla jingga btoi la si izzah sowang nih!!! kalau aku kan, dua jer lah possibility yg aku buat kalau aku nampak dia wat camtu... first aku marah-marah manja la... kalau tak lut gak, aku join bersama-sama dia main bedak tu skalik... muahahahhaha... ko marah tak cik kiah??? ahaks!!!

gewam btol aku tgk montot kecik si izzah ni... nampak bizi gilos dia dok sapu-sapu... aku rasa kan dia mcm dah panik sbb tertumpah kan bedak tu, tu yg cecepat dia sapu coverline dgn harapan mintak2 ummi tak pasan lah... bley??? pastu agak2 tak berjaya gak, dia nyorok masuk dlm khemah tu... muahahhahaa... kalau aku join, harusss aku pun nyorok dlm khemah tu jugak... ko agak2 muat tak??? hiks!!!

windu kat izzah & imie... kalau imie dah besar, aku rasa imie jadik tukang repot kat ummi kot? ker imie pun 2x6 gak??? hahaha... *muahz muahz*

Lenny said...

ahhahahhahahha...

cutenyer.. siap buat pusingan keliling tuhhhh.... hehehhehhe.. geram aku nengokkan... hehhehehhe... pandai tul la izzah nieh.. kaver line baikkkkk nyer...

Miss Moon said...

aduyaiiiii habih bedak tew ...Izah oooi tew bedak la sayang bukan tepung gandum kalau nak pie amik tepung gandum kat dapur ..tabur2 ley buat roti canai haks haks ....siap sapu2 balik hahahah dengan tekun nyer dia sapu tak sedar plak aksi nyer sedang di record hahahhahah so comey tau Izzah nih . Siap amik kunyen tew ...harus semerbak ruang tamu nko bau bedak fara weiiiii

Kasih Aleeya said...

tensi tul idup aku lately..dah bukak blog ko smlm fara..pastu click comment x kuar aper..(dlm ati aku..aku ker bodoh..ker blog ko dah canggih sgt..sampai aku x reti nak click comment kat ner!!)haha..pastu aku tensi gak..sbb aku x leh tgk video izah tu..tp aku leh imagine kan..hahahah..uiii..bestkan izzah bagi ko keje nak kene buat!!! hahhahah.. eii izah ni..aku sumbat dlm fridge kang.beku kang!!! hahah..

 

Blog Template by BloggerCandy.com