Friday, November 5, 2010

.. biler gi kejer luar..

Opis aku nih kalau buat uniform agak2 la kalau nak buat color oren pun.. Nih oren ok! Warna korporat laks tuh.. Confius mak! Aku nih dah la kaler kulit kuning..Tapi takperlah.. aku nampak oren hitam... Auwww... Nih adalah aktiviti luaran opis aku nih.. Kang sesia orang tak kenal menate opis aku nih. Buat nun kat Lepar Utara.. Lagi sikit nak sampai Sg Lembing okkk.. Dari Temerloh nak ke Lepas Utara memakan masa 2 1/2 jam dan jalannya mak aiiii.. leh muntah ok.. Bapok jauhnyaaa!


abaikan keselengaan aku itu..

Seperti biasa kerja aku biler kerja luar adalah mengambil gambar.. muehehehe.. siap pakai boot okeh.. Bukan boot pompuan.. dah confirm la aku pakai boot kickers jantan idaman ramai itu.. Mueheheheh.. Tapi biler gi pedalaman.. dah confirm lah aku lah yang paling pelik sekali.. VAVAVOOOOMMM!!!!


dah macam samseng kg dusun pun ada.. eh silap mace Tok Janggut doh aku nih.. tetiba aku flat screen naper yer??


Kami pergi atas jemputan JPJ Pahang. Banyak gak department yang join. Semuanya Pahang residents la.. Tak banyak nak cerita. Cumanya it is fun walaupun penat giler. Heheheh Balik dari Lepar, aku terpaksa balik ke umah IL laks.. Fuh penat.. Isnin plaks kena kerja.. sangat efficient aku nih..

[wink]


Datuk Solah..Pengarah JPJ yang merasmikan..datang ke booth kami.. ini bukan Pengarah kami..


p/s: Ambik ko.. biler dah update.. update sokmo.. Selamat menyambut hari Deepavali.. siaplah tengah malam kang jirang depan umah aku nih pasang mercun macam Gong Xi Fa Chai! 1 malaysia la katakan.. heheheh

2 comments:

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

azdra-azdra said...

mekdonel: thanks!

 

Blog Template by BloggerCandy.com