Friday, December 4, 2009

..imie is 2!!!..

Owh anak bujang saya sudah besar.. membesar bagaikan johan.. pandai macam2.. tak tertulis ummi dia nak describe semuanya.. Yang pastinya sejak baik demam dan demam gelombang kedua nih.. dia semakin bengkeng.. (ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan??heheheh) dan nottier than ever!!!


Tapi ummi tak kisah.. with all the tantrums and screaming and wailing.. i think i can conclude that I am already immune with all that.. Just that ummi dan abah doakan semoga RAHIMIE sayang.. akan menjadi anak yang sihat (jangan jatuh sakit lagi yer sayang...) dan menjadi anak yang mendengar kata (so far memang dia sangat dengar kata compare to Izzah...heheheh).. dan adik yang baik... nephew yang baik.. grandson yang baik.. dan berjaya dunia dan akhirat..


siler tengok kaler rambut saya.. original tau...



walau apa pun.. makan masih menjadi agenda pertama.. owhh toast di kopitiam.. me loikee!


I look back in time, Young and very innocent
Seeing the world through your eyes
Memories I hold safe in my heart
To sometimes unwrap with a smile and the comfort of a sigh
Now my baby is grown,
And a boy you have become

Happy 2nd Birthday my dear Rahimie..

may all your wishes come true...

love,
+Abah Zaki, Ummi Fara & Kakak Izzah+

p/s: Birthday Imie will be tomorrow on the 5th Dec. But I do this entry.. sebab esok.. of kos tak sempat nak buatkan.. heheheh Yer Imie lahir pada musim tengkujuh.. sungguh tragik sikit masa kelahiran Imie nih.. Nanti aku buat entry khas utk delivery Imie nnt.. InsyaAllah..

3 comments:

Miss Moon said...

happy birtkhday menantu ku yg ensen sunggu berbaju kuning ....auwww mummy moon suka tauuuuuuuuuuuuu

Happy birthday Dear Imie ...
nanti auntie posto kan adiah kay laling

Mummy Alysha said...

wah... moon dah booking yer...!!!!
Aku nak book anak laki moon laaa pulak...!!! heehhee...

Happy Birthday my dear Imie...!!!!
Jangan notty2 sangat tau..!!!!
Muah...!!!

...$weE+ 666... said...

...oh my, ntah dah brp thn aku ni berkabung & mengasingkan diri dr org ramai rupanyer ek. in time, imie dah 2yrs pun... huhuhu... i'm sorry sayang, auntie jijie is not at her best now... i forgot about everything including myself. i forgot what have i done to the old me, and where have i been all this while until u reached the age of 2... i truly apologize, i will never ever forgive myself...

...imie looked exactly like his abah now. putih sket la :-) hepi 2nd befday sayang. auntie jijie miss u sooo much! *muahz*

i remembered when u delivered him. yes, musim tengkujuh and u was stranded at the hospital coz no one can come rescue sbb banjir. and i remembered calling u every now and then to check if u're ok. i missed u fara. take care! *hugs*

 

Blog Template by BloggerCandy.com