Wednesday, February 25, 2009

..aku dah pecah kaparaa!!..

Aku dah pecah kaparaaa!!! And I swear I mighty joe young might explode!!! Due to overload workload marang sekapur kepundeng marti hinggis punya kejer!!!!!!! Barbadosssssssss!!!! Lahe lahe lahe lahe lahe!!! Aku tak sukaaaaaa!!!!

Tapi aku still nak habaq mai. Aku bought toys...well more to use toys. Sebab aku kan kedekut. But then aku still mau beli toys for them. Tengkiu ina for make it come true. It was so easy..order..bayo..dpt brang.. Giler zas zas zas cepat. That makes me the worse online seller ever!!!! Sebab aku hook ngan kejer2 di opis marang sekuper ranuming ini!!!!!

Maapkan semuanya yg telah membeli kuali2 itu. Sowi naik lori, though aku dah wrap..aku tak sompek nak post lagikkkk... Aku sangat busy sampai tak sempat nak makan..I promise to u all, aku post by next weekk kkkkkkk.. Aku mintaakkkk maaapppppppppppp!!!!

Oklah..this week only rambling sudah ada.. hahahahah back to buat kojer baliks. Sucks! Big time okehhh!!! but what to do anak itik makan suduuuu.. i need the bucks laa... ehhh ari nih 25thkan..?? Woooohooooo gajiiiii!!! heheheh

2 comments:

farah amoi said...

ooo
ko beli ngan ina @tiabarney tuh ke?
aku pon penah beli ikea table & chair ngan dia

oooh !
ko ke yg dpt si kuda biru tuhhh !
huhhh!

byk keje ape benda kalau ko sempat fight dok bukak blog dia utk berebut item !!!!
huhhhh!

ni le BZ ko rupenye


muahhahahha

Mimie Ishak said...

alamak....boleh i tau entry nih pasal aper...dah lama dah tak singgah tetiba biler singgah entry tgh marah....heheheheh...sabar sabar..

 

Blog Template by BloggerCandy.com