Thursday, February 12, 2009

..mari berkursus..

Kursus..oh kursus..Aku still tak faham kenapa gi kursus ini sedangkan aku dah tahu semua function yang ada pada machine ini. Cumanya add another 2 functions. Which I think you dun hev to go for a course. Bley ajar jer masa hands holding kendian nanti. Seriously it's a waste of time.

Plus aku yang dah sedia bangun since 3.37am lagik. Aku bangun untuk buat susu imie. Then dah alang2 aku bangun, might as well aku bangun terus. Kang takut terlajak laks. Susah aku. Pening oooooooo.. Tunggu kawan aku, sampai dalam kul 5.30 am. Giler aku nunggu. Siap tersengguk2 lagiks..

Arrive Putrajaya dalam kul 7.45am. Then gi bekfes. And the food sucks big time! Dulu ok jer aku makan. Sib baik bos aku kat hq yang bayokan.. Muahahahahhaa And the course..lagi giler ok.. Sib baik la aku gi berdua. Kalau sorang, sure aku hangun. Makan kopiko smpi sebungkus aku makan. Sebab aku memang sangapppppp! Giler mengantukkkkk... Tak kesampaian laks aku nak jumpa geng2 bas sekolah aku nih.. Maybe next time k...Fillaaaa..moonnnnnn...aku merindui muuu.. ting tong.. (bebudak putra ngan cyber jer sempat aku jumpa..klu jumpa..)


siler ignore kemerahan dan kebengkakkan mata aku tuh yer..


ini kawan sepejabat aku zila, muda lagiks. anak dia ngan imie beza by 1 month..


dan tak lupa gambar dalam toilet surau..cover perut sikit..dan yer..aku berspek..tp aku tak suka berspek..sbb aku rasa cam serabut jer kat hidung aku nih..dan lg sekali baju yg ku pakai adalah kain saree.. cotton..



2 comments:

JuJue said...

mata tak nampak merah.. mulut nampak merah?
makan kopiko...mulut merah ke?

Miss Moon said...

cantik la baju nko fara aku sukaaaaaaaaaaaaa

 

Blog Template by BloggerCandy.com