Wednesday, March 4, 2009

..biler sang ummi busy gilos..


Aku sangat busy!!!

Busy sangat!!!



Sampai aku rasa nak pelangkung jer pc nih. Then aku rasa cam nak minta tukar opis! Huhu Ever since aku kejer opis baru nih, aku memang tak leh idup senang. Ari2 balik lambat. Sib baik tak kena tiew ngan En Zaki. If not..marti la aku kena heret kejer bawak balik umah.

Kat umah nak bawak balik kejer?? Harus aku kena pakuk ngan En Zaki!!! Ngan kejer umah nak buatnya..ngan nak layan karenah birokrasi anak2 aku nya.. which lead to kenapa biler aku balik jer umah, anak2 aku semuanya tunjuk kelaku??? Padahal ngan abahnya, elok jer pangai masing2.

*sigh*


So back to busy mode, lately beras kat dapur tuh langsung aku tak usik. Apatah lagi dalam freezer..langsung sepatah haram takder..coz' I dun cook lately nih. So off to tapau ngan makan kat luar. Senang idup! Balik umah dah confirm Izzah & Imie tidur. Dia org tidur by 9 pm. Baru leh concentrate buat kejer umah. Umah sangat tonggang langgang kkkk!!!!

Mari layan gambo.....



1. Old White Coffee Kopitiam



i love his cheekiness...




like father..like daughter...


izzah playing with the menus.. aku tgh sentap ngan pangai izzah masa nih..





kan aku dah cakap..mamat nih mmg cheeky!




me with Imie




our drinks...


en zaki's



mine


2. Pizza Hut



our food that is less than RM20!!!!



3 comments:

...$weE+ 666... said...

amboiii sonoknyer anak banak makan luar... my god, is that imie??? dah big boy sangat okeh... windu giler... kat izzah pun sama... i'm sorry my dear double I for being away too long... miss u guys like crazy! *muahz muahz*

kelik kelate kat mana kot? kota bharu? wakaf mek jenab? mana? aku pun mungkin ada sana kot... jumpa-jumpaan???!!!

JuJue said...

aku suker btoi kalo entry makan2 nih... sedappp jer mata aku tgk..
pastuuuu sebokkk nak makan jugakk...

Kasih Aleeya said...

haa tu ler...aku pon soka gak... menggiur kan nasik lomak laki ko tu..ko nyer mi kari pon menaikkan napsu mak ni!!! aku tgh lapo nie...tgk imie pon rasa mcm nak ngap!!!!!!

 

Blog Template by BloggerCandy.com