Thursday, August 28, 2008

..::izinkan aku meroyan kejap::..

Leh aku buat topic gonzalez mcm tuh? Aku perlu meroyan kejap. Sebab aku buntu nak buat menda kat opis nih.

Macam cilanot pun ada. Masuk opis berkorbar2 aku nak buat kerja (aku mmg berkorbar2 masa waktu pagi sajorkk), then on pc..tgk icon komputer kembar tuh ada kat status bar, aku terus on YM then nak upload picca kat fp. Tapi haremmmm! Semuanyaaa haremmmmmm! Macam barbie doll kena pecah muka pun ada. Paling bangsat biler system account aku pun tak leh nak connect!!!!!

Aku tak suka bila early in the morning, semua benda screw up bisa bikin menjahanamkan diri aku. Aku tak sukaaaaaaaaaaaaaa! Dah la semalam aku try key in semua benda dlm system nih, lepas tuh nak save kuar menate dialog box UNKNOWN ERROR OCCURED plz contact your lancau administrator!

YM ngan kejer sambilan mcm upload picca kat fp, adalah wajib bagi aku sebabnya aku perlu untuk tidak berada dalam keadaaan stress bila buat kejer! Aku deal with figure! Ada sekali bila aku concentrate buat kejer, balik umah aku hanya nampak nombor2 sahaja..Then mata aku berair merah mcm pontianak kena sakit mata!

Aku bab kejer nih aku mmg cepat sangat aku meroyan! Coz I took my work seriously! Walaupun aku buat kejer pegawai tapi gaji aku ciput i.e AKU NIH UNDERPAID! Lagi la macam gonzalez kena lenyek ngan road runner! Tapi aku buat kejer aku sehabis baik mungkin. Walau mcm mana aku tak belen sekali pun. Aku akan campak ketepi dulu, godek2 mana yang patut..tengok siling atas aku nih..gi tgk sungai pahang belakang opis aku nih...then aku kutip balik benda yang aku campak tuhh..

Arghhhhhhhhhhhhhhhh! Sangat mangkuk ini hari.

Then tengahari dah ok dah sytem semua bagai. Tapi ko ingat ko dah ok, aku nak buat kerja??? Sila pergi buat taik dalam tandas! Sangat menyakitkan hatiiiiiii! Lenkali baik takder jer system bagai semua, kalau hidup nak menyusahkan aku. Menyemakkan meja aku ngan kejer tertunggak yang sepatutnya leh settlekan hari nih. Dah la aku baru naik kejer after TWO bloody weeks. Kejer dah confirm la banyak dan menyemakkan pikiran aku. Nih dah akhir bulan! Next week aku nak close account dan buat report laks. Macam sundal haram kena katuk ngan kapak pun adaaa!

Aku bencccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

Sekian, terima kasih.

p/s: By the time aku habis type, telefon pun berbunyi ring ring ring. Fara sila buat claim saya. Macam lampirstilskin. Ko ingat aku nih gundik ko, ko suh aku buat claim ko? Carik gundik lain yang boleh ko suruh sarahkan! Huh aku lupa nak edit balik template nih..

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

2 comments:

...$weE+ 666... said...

aku yg baca pun rasa nak meroyan sama per kes?! mmg lanciao itu administrator!!! pepagi bikin hati panassssssssss... bikin kopi panas ke takpe gak lagik yer tak geng? huhuhu...

tajuk entry mcm tajuk lagu dowh... tetiba aku rasa nak nyanyi bleh?
"izinkan aku sayang... meroyan diri skejap, biar melara cinta smlmmmmmmmmm"

weh aku nak tanya sket, chenta lana tu ke mender? mcm nama org ke? lana croft? ke chenta lara? lara croft! argh, konfius mak tau!!!

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

hahaha okla meroyan pagi2...aku pun fara kadang rasa cmtu jugak.Ko buat a/c ker???ishh samala ngan aku tp tula buat a/c ni kene banyak bersabar terutama biler time nak closing...emmmm semua mende nak cepat kan kan hehehe.

 

Blog Template by BloggerCandy.com