Friday, August 1, 2008

..::sahaja aku bekfes pagi ini::..

Sahaja aku bekfes pagi ini, kerana Allah taala....

Hari nih, tetiba aku sangat rajin buat bekfes untuk di bawa ke ofis. Padahal lepas jer masak untuk dinner, aku terlepek keletihan. Hajat dihati untuk sidai baju yang dah dibasuh. Tapi dek kerana keletihan aku maleh dan terus tidur. Imagine that. Tengah tengok berita, aku terlelap. Then aku terus bangun nak isi air dalam flask dan angkut anak-anak naik ke atas. Sebab aku memang nak tidur sangat. Tetiba Izzah yang sedang tidur, batuk dan terus muntah-muntah. Terus jegil jer biji mata aku. huhuhuhuhuu Tapi Izzah dah ok. Dia memang macam tuh. Tak leh lebey nangis, lebey jerit sure muntah...huhuhuhuhu

So hari ini aku bawak rendang daging ala mak aku ngan kuah durian untuk dicicah bersama roti.


rendang daging ala mak aku masak tapi tak cukup syarat. daun kunyit takder.. hehehhe


Kuah durian untuk di colek bersama roti tapi tak cukup syarat gaks. Daun pandan takder. hahahahha

Lepas tuh aku terus ke toilet. Sebab rendang itu sangat pedas. Dan kuah durian itu lemak manis. Hahahahahahhahah Ready to rumble terus perut aku... Hahhahahahahahahahah

3 comments:

Kasih Aleeya said...

aku sgt jeles tgk rendak ala mak ko tu..sbb biasanyer aku dpt mkn rendang mak aku time raya jerk..hahahah... biler masa ler ko ni rajin bebeno nieh... jgn luper tau..konpem dtg umah aku..ko jadik tukang masak import aku!!!hehehe

...$weE+ 666... said...

pergh! tercabar keimanan aku dowhhh... ko dtg umah filla ko kena masak cenggini ke? bila tarikh? harusss aku serang hendappp! hahaha... jgn lah luper org belakang wehhh... kuakakaka...

Miss Moon said...

walaupun tak cukup syarat tetap nampak mengancam . keadaan nko dalam jamban mesti lagi mengancam hahahha ready to rumble tew hu hu hu ...lawak la nko farah ..parah di buat nyer

 

Blog Template by BloggerCandy.com