Friday, December 24, 2010

.. busy donload korean movies..

Ngeh ngeh ngeh ngeh

Maap noks. Mak tengah busy mendonload nih.. Tak mau update blog.. Mak tengah khusyuk tengok citer nih.. Tengok lah minggu depan ker tahun depan ker aku update.. hehehehe




Tajuk drama He's beautiful... atau You're beautiful. Sedang rancak di tayangkan di 8tv skang nih. Kul 8.30pm till 9.30pm. Minggu lepas finale citer Oh My Lady! Skang baru 5 episodes kat tv. Tapi aku dah tak sabar.. Segera aku donload untuk mlm nih til 16 episode. Mak tak sabar wehhh.. hehehehehhehehe

p/s: Ananasayo.. ceh ceh try korean cakap plaks.. translation adalah ana nak sayo? hahahahahhaha bodoh! bodoh! aku tahu.. tak kelako.. biarlah asalkan aku bahagia.. hehehehehehehhe



1 comments:

JuJue said...

hoiiii... kawan aku ada citer ni beliau beli yg original. aku tunggu masa nak copy jer. sekor lagi ada jugak tp cetak rompak punyer. ehh apa class layan kat 8tv.. tak cakap korea. mau dengar bahse korea baru stim. krongg krangg kongg kongg.. yer!

ohhh ko cakap jer citer korea apa. semua aku layan. dan yang paling siokkkk... MY GIRL. sila lah ko tengok citer itewwwwww... plis plis plisssss...

 

Blog Template by BloggerCandy.com