Thursday, March 18, 2010

..terharu biler anak nyanyikan lagu bday utk aku..

Masa on the way nak gi kerja subuh tadi.. Imie my youngest sang the sweetest song to me..

"EPI KEBEDAY TO YOUUUU!!!!""
"EPI KEBEDAY TO YOUUUUU!!!""
"EPI KEBEDAYY TO YOUUUUU!!!!!!" (sambil batuk sebab nyanyi ngan penuh khusyuk dan tawadduk..)

Itu jer rangkap pantun yang dia tahu.. hehehehe subuh2 dah buat aku gelak.. dan tidak.. ianya bukan bday aku pun.. lambat lagik.. bulan 7.. sempat lagi mencelah..hehehhehe Tapi yang tak leh tahan biler izzah telah meremixkan lagu itu..

"ISTEVIDAY TO YOUUU!!"
"ISTEVIDAY TO YOUUU!!"
"ISTEVIDAY TO YOU!! woooo oooo ooooo"

Kreatif tak anak aku? Izzah kalau part2 merepek serah jer kat dia.. Yerlah.. aku tahu.. dia ikut kerepekan aku.. hehehhe...Part yang wooo ooo ooo tuh yang paling aku tak tahan.. Tak tahu bahser apa dia guna.. hahahahhahahahhahahahahhahah Tuh belum dia nyanyi lagu Akim lagik.. Aku bengang dengan sentamu.. Aku bengang dengan *)(&)^&%%).. serius aku tak faham.. tapi layan jer...

Imie suka imitates.. yer ikut pangai aku gaks.. hahahahahhaha.. jadi biler dia nyanyi lagu Aku Sindarella.. memang aku gelak tangkap nangis.. hahahahha..Dengan pelatnya.. dengan sengaunya.. hahahahha.. tak leh tahan... belum lagik dia menari.. tapi macam red indian mintak hujan turun punya tarian.. buntut berat.. kaki berat.. terlompat2 macam hantu punjut.. hahahahha.. tulah biler nak ambik video.. terus dia orang nih berenti.. cesss! hehehe

p/s: Oklah tuh ada gaks orang nak nyanyikan lagu kebeday itu aku.. walaupun bukan bday aku... hehehehehehhe

5 comments:

JuJue said...

ok lah tu.. akid siang mlm pagi petang asyik asyik lagu NEGARAKU!!

ni demam campak..diam la kejap. tungggu dah baik..siap lah berkumandang pulak la...lagu Negaraku...

JuJue said...

ok lah tu.. akid siang mlm pagi petang asyik asyik lagu NEGARAKU!!

ni demam campak..diam la kejap. tungggu dah baik..siap lah berkumandang pulak la...lagu Negaraku...

Mrs.Nury said...

alahai so sweet.Sejuk jer perutkan..bukan sajer perut hati pun hehehe

Anonymous said...

chik, miss u guys so much. kalu ada rezeki, kite jumpe yek......luv alwez

:: vErde+hAzizi :: said...

hehhehehe...cute ok!
its the effort counts :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com