Wednesday, March 24, 2010

.the onion keeper.

Aku memang suka benda yang kiut-miut dan lain dari yang lain.. So when I received katalog from tupperware.. ada satu item yang capture my interest. Which is the ONION KEEPER. Bentuk dia macam Onion.. duhhhh!!?? hehehehe mestilah bentuk Onion kan.. if not takkan la di beri nama onion keeper kan?? Hehehehe




Imagine having that cutey inside your kitchen. Kat obersea punya tupperware..dah lama ada.. Masa memula tengok this keeper.. I fall in love with the uniqueness.. Yer aku kan pelik dan lain dari org lain..


From left: Orange, Pearl



Product Description:

Name: Onion Keeper 300ml
Retail Price: RM18.80
My Price (until 31st March 2010): RM12.80
Available Color: Pearl, Orange, Yellow and Red

Description: Keep your fridge odor free with this unique, one-piece, hinged container. The snap closure ensures that onions maintain their freshness and flavor while helping you eliminate waste. It preserves flavor and eliminates odor.
Note: A LIMITED RELEASE




Buy Quartet for RM51.20 only



p/s: My 2 cents, this onion keeper bley keep dalam 3 biji bawang yang maha besar.. sederhana besar dalam 4 biji.. bawang kecil dalam 6-8 biji.


6 comments:

Miss Moon said...

sungguh comel la fara ...tapi lama lama aku perati cam aku pun ada bekas nih ...sungguh lebar tang bawah hahahah

azdra-azdra said...

hehehe..lebar tang bawah tuh.. kita moon.. hahahaha

Mama Hakimi said...

ko jual ke farah???

azdra-azdra said...

jual2.. ko nak menda apa dari tupperware?? aku leh adjust.. bayo ansur2 pun leh.. demi ko..

Mama Hakimi said...

ye ke... i lap u laa... nnt aku bgth kalau aku nk.. ada gak beberapa menda aku aim nih...

azdra-azdra said...

okeh.. take ur time.. klu bayo cash.. aku bg discount baik punya..

 

Blog Template by BloggerCandy.com