Friday, March 26, 2010

..the latest addition..

Gigih tajuk latest addition.. Mengalahkan tajuk orang nak introducing anak jer.. hehehe.. tapi as usual tajuk kena gah.. baru semangat nak type entry.. muehehehehehe..

Yer yer.. saya nak introduce the latest addition to my hobby.. bagi saper yang tak tahu.. yeszaa.. i'm a fanatic fan of COKE.. in fact I collected it dari zaman sebelum kahwin.. sampai la dah beranak 2 nih.. Macam mana laks ko storage kan coke ko? InsyaAllah nanti kat umah baru.. adalah tempat khas yang dibuat khas..khas untuk coke2 kesayangan ku tu.. dan hopefully kami dapat beraya di umah baru nanti.. eh tak leh.. raya tahung nih kat Ipoh.. hehehe



Ini coke dibeli kat Ipoh..during recent trip balik masa new year arituh.. Recent sangaaatttttt! Rasa nak empuk dahi aku yang berlekuk nih kat dinding jer.. biar lagik lekuk.. Giler lama tak balik Ipoh.. tapi nak wat macam mana.. saya yang menurut perintahkan.. mencari keredhaan suami.. manalah tahu..sekarang kita beralah.. moga2 ganjaran yang dapat nanti besarlah.. waalahualam..

Ok lari topic.. hey apa daaa! heheheh.. coke dibeli kat Tesco Ipoh.. tapi MADE IN GERMANY.. sikit tak faham kenapa Coke Germany leh buat sale kat Malaysia lak.. ke kat Tesco Ipoh jer ada?? aku pun tak tahu.. As usual.. tempat yang wajibulghunnah gi bila balik Ipoh ialah Tesco.. untuk pembelian2 barangan umah.. gigih beli kat Ipoh.. padahal bukan tak leh beli kat Temerloh.. Mak aku pun heran.. but hey..apa ada hall.. beli jer.. kereta yang bawakk.. Dan believe me..bila aku cakap barang2 kat Temerloh lebey mahal compared to others.. Cost of living kat Temerloh sama rate ngan JB!!!.. Cuma yang bezanya sewa umah jer murah..

Owh ternampak laks.. mini coke arab aku ngan Limited Edition coke.. dan belakan itu adalah coke 750 ml limited edition gaks.. dia macam coke botol besar tuh.. tpi in lower quantity.. Tahun nih world cup!!! Can't wait to see the collectible World Cup cok tahung nih.. Me loikkeee!!! Tetiba rasa nak kirim kat Ladyverde belikan coke.. hehehehhe Verde, I lap u k.. heheh

Comel kan Coke2 itu.. Diet Coke tuh sebenarnya dia light goldish color.. Dan Coke Zero tuh dalam can yang standard..cuma bezanya ianya Itam.. Huh tetiba teringat kat Mr Kiey laks.. isk isk isk.. mueheheheheh Tapi lawa lagik Coke Zero yang mak aku beli kat Indon.. Baru2 nih family aku gi hatyai.. smpi hati tak bawak aku.. bawak aku jer.. laki ngan anak2 tinggal la kan.. muehehehehheh.. mak aku ada belikan coke utk aku gaks.. tapi telah selamba diminum oleh kakak aku.. tinggal can jer.. cess... sudah jatuh nilai laa.. kalau tinggal can.. kalau tak open tak per.. nih dah open.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tipah tertipuuuu..tipah tertipuuuuu...
Pangggggggg!!

Huh maafkanlah saya.. rite now..saya ketandusan kasih sayang.. muehehehhe.. kepala ada weng.. jenuh nak tidur..sebab nak tune balik kepala yang sakit nih.. tapi end up..aku tengok ceiling.. ceiling tgk aku.. then tetiba aku rasa macam ada benda tgk aku dari belah kiri...dan aku terasa ada nafas di bahagian kiri aku.. terasa sejuk jer.. FYI, Mr Kiey tidur belah kanan aku.. ambik yang afdal.. anak2 tidur dalam playpen masing2.. jadiknya saper yang tengok aku dengan pandangan tajam itu??? Owhhh aku leh rasa betapa tajamnya pandangan itu.. seriouslyy.. Persoalannya siapa?? Atau apa???

Tapi aku just ignore jer.. sebab aku leh rasa perasaan itu.. masa memula aku kena ganggu..which was 10 years back...sejak kahwin..jarang sekali kena... takkan nak kena ganggu balik kut... Jangan biarkan hidupmu di selebungi misteriiiii.......

p/s: Pudiiiiyaaaaaaavaaaaaaaaaaaaammmmmm Pudiiiiyaaaaaavoooooodhiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

3 comments:

JuJue said...

fuhhh... kiranya ko tidur tengah la ni. kiri kanan ada yg teman. cayalah! jgn time beromen dengan kanan, yg kiri pon join skali sudahhhh...

ok lah yer.. you tenyekkk...ok! ko sebut tenyek ke tadi ah? kan kan kan.. hangun betul lahh aku ngan ko nih..

aLyNnZ said...

hobby br awk nie menarik gak..
nanti anak2 laks continue..

isz_3707 said...

camne hobi kita bley sama? haha. tp tin coke aku yg special edition byk meletup sdiri ok pas dok umah sewa ni, xtau pepasal, terasa xbez simpan tin kosong (tp aku tetap simpan)

 

Blog Template by BloggerCandy.com