Monday, January 25, 2010

.. i don't understand..

Seriously..aku tak faham..

Can somebody explain to me, why is it a married woman with 2 kids still have vicious period pain?? Seriously vicious ok!

Aku tak faham!!! Kenapa!!??? Mak aku dulu lepas kahwin then ada anak..mana ada dah period2 pain bagai nih.. Jerawat pun dah takder.. Aku nih bukan sahaja dah kahwin..but I gave birth to TWO kids! Tapi bukan setakat period pain..tapi dengan jerawat still ada bertepek kat muka nih.. Kenapa yer??

Perubahan hormon mengikut perubahan masa dan keadaan?? Aku tak faham.. I dun get it.. Can somebody explain it to me?? Ker ada ker link yang boleh beri kat aku..supaya aku leh read and try to understand thus absorbing this thing..

FYI, my currently period pain are worse to compare sebelum kahwin.. Memang la it will stick to 2 or 3 days.. tapi bukan ker kalau dah kahwin dan keluar anak.. semua sakit2 nih patut dah takder or less in pain??

Hmmmmmm

p/s: Ada sesaper ker leh belikan aku Vintage Dinerware?? I so in love with vintage dinerware.. Call me weird huh??

5 comments:

Am said...

pelik kan...am pun jerawat tumbuh balik macam masa muda remaja... huhu

azdra-azdra said...

tulah am.. confius mak.. thanks for dropping by yer..

JuJue said...

apa yg ko nak bising pasal period & jerawat??? bukan tu je yg pelik pasal ko.. ko ni mmg spesis serba serbi pelik kan? hihih..jangan mare yer ling!

Lenny said...

aku pon sama.. masih teruk period pain... tapi.. arituh pas pregnant kan aish.. aku sempat peod sekali ke.. dua kali ke tah.. sbb aku peod lambat.... ahhahahaha.. pastuh peod2 dah terbuntinggg lagiii.. ahhahah

azdra-azdra said...

Jue:Hahaha jue. Yer aku admit, aku mmg pelik. Hahaha tp tulah yg best psl aku.
Len:hahaha yer2 tu betul. Mcm aku nk dpt imie dulu. Aku tgh kepingin mau ada bb. Yg ada ni dh besar. Byk kelakunya

 

Blog Template by BloggerCandy.com