Tuesday, November 24, 2009

.MAYDAY! MAYDAY! MAYDAY!.


Remember this boy? This chubby little boy??? Well.. he is sick... again.. And if he is not recovered by today.. he's going to be warded.. Please pray for his speedy recovery yer... Because his ummi counting on the prayers that you all gave.. He was sick on 11 Nov.. and after 4 days.. he recovered.. Then again.. at 39.6c yesterday..we rushed to the nearest clinic.. And the doctor advise us to monitor his temperature again today.. and if there's no improvement.. he had to be admitted..

Ummi dia pun sudah critical ari nih.. due to fever..flu.. dan semalam yang tak tidur.. Maybe ini dugaan dari Allah.. untuk menguji kami sekeluarga.. dan mungkin ada yang kami terlupa.. dan lalai.. Semoga kami sekeluarga tabah menghadapi dugaan ini..

Right now, what I'm going to do is.. walaupun waktu kerja.. aku mahu tidur.. sebab kepala head banging due to flu and tak cukup tidur.. dan juga.. kul 12 kang nak bawa ke spital.. Kalau sesaper mau kasik pinjam kepala bagi saya, saya amat menghargainya.. (Apakah??) kepala sudah weng... hati sudah risau.. jiwa sudah kacau... semalam aku nangis.. alahaiii..

3 comments:

Mama Hakimi said...

nk bg pinjam kepala aku pon.. kepala aku tgh weng.. ati aku pon tgh kacau... hehehe..

alahai.. ciannye laa dia.. cuba ko try bg dia makan healin gamat tu... insya'allah.. dia susah nk demam, kena flu.. try laa dulu..

Auntie doakan Imie sihat sentiasa ye..

um. masyitah said...

Salam,ya Allah tinggi tuu,kena rajin jelom kepalanya tapi kitalah yang tak cukup tidur.Itulah pengorbanan ibu

Drama Mama said...

i'm wishing speedy recovery to both of you. memang time anak sakit mesti kita penat segala, takpa once dia dah sihat you can take the time to recover too insyaAllah.

minum air banyak2 ya. take care.

 

Blog Template by BloggerCandy.com