Tuesday, May 5, 2009

..setelah seminggu..

Ada yang tahu..ada yang tak tahu.. the reason aku hilang selama ONE week..kerana Imie demam teruk for 7 days!. Demam yang tak kebah2. Thanks for the wish dan ucapan get well soon from all of u.. Appreciate it..

Aku? Camnihlah.. Tak nak complaint banyak sgt.. Sebab abah aku cakap, jika kita sabar dan redha dalam membesarkan anak i.e jaga sakit..layan karenah.. insyaAllah Allah akan rewards kiter dgn ganjaran yang setimpal.. Aminnnnn...


imie @ 6 mos


imie @ 8 mos




imie @ 1 yr 2 mos



imie semasa demam/current

Kuruskan Imie skang? Mau aku tak nangis...Dah la sebab terlampau panas, dia tak leh nak jalan for 3 days!!! Dengan GH TEMERLOH yang bangangnya.. semua bendalah.. last resort aku ngan En Zaki bawa imie ker Pusrawi, KL jumpa paed. Thanks to Kak Moon, my ex colleague yang awal2 dh tunggu kami di sana. Thanks for the support.

Thanks to En Zaki gaks, sebab banyak membantu... Love you sayang.. Will blog later k..

5 comments:

Azie N Arif said...

kesian ko fara. Aku faham bile anak saket ni kita sebagai mak tak boleh tenang. Susah hati...itu lah naluri seorang ibu yg melahirkan. Kesian imie...dr tembam dah nampak susut. Takpe lepas ni boleh mkn banyak2 balik. take care fara. miss u a lot. Wish ko turun KL weekand ni.

Kasih Aleeya said...

comel sgt imie nie..mata bolat.... dah ok demam kan?? now acih plak demam panas giler.. tp tak meragam.. sib baik ler kan..turun kl kan bulan 5?

sygDsyg said...

aii kak fara.. igt kite gik?? hehehe... beso anak akak eik... sian kan kalo ngadap anak dmm nih... sggh meruntun jiwa... apapun take care!!!

happy2gether said...

Kak Fara, rindunya kat Kak Fara & Co...sian Imie demam, kami anak beranak pon demam, tp yg teruknyer mak nyer...takpe aah kan sbb mak bole mengadu domba...Alhamdulillah Imie dah sihat, semoga bam bam semula yerk....suka tgk Imie comel...

...$weE+ 666... said...

ha ah laaa... imie nampak kurus sgt. tetiba menitik air mata aku tgk dia... *sob sob* sian sayang aku tu!!! mama jijie will always pray for ur speedy recovery k sayang... be strong! ur a boy kan? *muahz muahz*

 

Blog Template by BloggerCandy.com