Friday, May 8, 2009

..AKU SAYANG LAKI AKUU!!!..

AKU SAYANG LAKI AKUUUUU!!!!!!!


TOING! TOING! TOING!


Kan ker Imie demam for the whole week kan..so secara tak sengajanya En Zaki mengajak ke KL ari sabtu lepas.. Dah la pukul 12pm dah waktu itu. Arrived in OU dalam kul 2pm. The parking was full! Giler kami round cari parking dari bawah Old Wing ke New Wing.. But luckily we found one! yerlah selalu kami sampai, kami yang bukak mall tuh kan.. nih terlewat sudaa..

Sebenarnya En Zaki nak shopping beli baju untuk dipakai masa wedding abg dia this Saturday. Tapi tulah nak gaks bawa seluruh kaum. Overkan laki aku nih?? Tapi sebenarnya aku sukakan.. Dan lagi satu nak tukar kasut Izzah yang tersalah size. Gara-gara beli tak bawa orangnya. Ingatkan muat. Sebab dah ukur. Rupanya tak berapa nak muat, due to the patent. Kasut murah jer. Adik, aku claim kat ko kannnn??? hehehhee Nih kasut utk raya jua..

Dan lagi satu yang aku terharu..aku memang masih dalam keadaan mamai masa tuh. Sebab selama Imie demam, selama itulah aku tak tidur. Aku risau jaga dia.. Then arituh..voilaaa..Kie belikan aku kasutttt!! Kasut murah jer.. By valentino rudy. Alhamdulillahhhh.. AKU SAYANG LAKI AKUUUU!!! I LAP U POREBER LA YANGG!!.. Aku try2 jer..Sajer jer try.. tetiba jer dia kata beli lah.. Aku cakap mana der duit.. Ambik jerlah, he replieddd... WHOOT!!!!! WHOOT!!! Me likeyyy!!!


kasut buruk jer.. tapi comfortable... lari sikit dr trend aku yg asyik pakai wedges jer.. heheheh






kasut raya untuk anak2.. adik aku claim kat ko kan??




us while waiting En Zaki dalam fitting room..giler menggelabah nak test baju laks..siler abaikan muka aku yang tak semenggah itu.. harap maklum..aku tak tidur untuk 5 hari kk.. in fact masa jalan nih, aku rasa macam berjalan atas angin...tapi nak jalan gaks kan.. menggelabahkan..??

p/s: Best PAHANG cuti semalam. Malas tul nak keje

4 comments:

...$weE+ 666... said...

statement nih yg aku fobia ni... aku nak sayang gakkk... tapi nak sayang saper??? huhuhu... but i'm hepi for u dear... kalau aku pun terharu gak per... :-) bukan harga, tapi ingatan tu yg mahal... hehe...

aku suker entry ni sbb aku nampak godson aku yg sgt dirindui tu, si imie tu ler dah baik demam, dan pakai stroller yg aku bagi tu... love ya lah!!! *muahz muahz*

maaf dear, aku tak dpt dtg temerloh. tapi tgk cemana, aku try lah kalau dapat dtg k... kalau tak dpt jangan marah tau... ko tau aku sayang ko kan? *hugs*

Mama Hakimi said...

hilang ketembaman imie...

bukan senang mr hubby nk belikan kita sesuatu kan??

hihihi...

AKU pon sayang gak laki aku.... muahahah... wpon kekadang aku GERAM.. hikhikhik... geram2 sayang...

ila de cute said...

ooo imie demam rupanya...

patut le happy giler dapat adiah rupanya hehhe bagus bagus selalu le teman en zaki gi shopping ek cik fara

JuJue said...

aku tgh bayang ko wat muka blagakkk sambei jalan pakai kasut baru.

 

Blog Template by BloggerCandy.com