Thursday, April 16, 2009

..dia sudah mari..

Di satu saat yang suam2 kuku..2 orang sahabat berchatting.. tau pulak ko yer moon aku invi.. hehehhehe

Miera Abdul Rahman: Pop Up Built-in Flash Diffuser for Nikon D40 D60 D80
Miera Abdul Rahman: ley la nko beli
Miera Abdul Rahman: utk built in flash
fara hairiri: aku tak faham
fara hairiri: beli mcm mana??
Miera Abdul Rahman: kat ebay laling
fara hairiri: brp rat?
Miera Abdul Rahman: so kalau nko pakai direct flash pun ...cahaya tu soften sket
Miera Abdul Rahman: 15 hengget
Miera Abdul Rahman: free delivery
Miera Abdul Rahman: aku ada nampak kat ebay
Miera Abdul Rahman: tew teringat kat nko
Miera Abdul Rahman: sebab nko kata sb 400 nko masuk kinik kan
fara hairiri: ko bid utk aku moon

Dan aku received benda alah nih today!!! Panas lagik nih! hehehehhe Tengkiu moon larling.. I owe you big time! Ko lah penyelamat nurani ku.. huhuhuhuhuhuhu..


Nak cerita pasal macam mana aku leh terbeli DSLR nih..kerana aku terpesona ngan masterpiece cyberphotog, yang terdiri daripada Moon, Sutan, Zaimi ngan Poek. dan beberapa photog macam SN, ZUBYE dan lelain photog yang seems to be endless list... So aku beli DSLR dengan pertolongan Pak Jaimy ngan Moon. Tengkiu ya for the infos ngan tips. Tell u honestly, dia org nih tak lokek ilmu. Cumanya aku jer kekadang hilang ingatan tak ingat apa yang telah di ajar.. Hehehehehehhe..

Cumanya biler dah ada hp with built in camera.. amat senang sikit kalau nak ambik gambo. hehehehe.. takperlah.. aku ada job this mei.. ntah tak tahu la ok ker dak.. sbb selalu dalam group.. ini gerak solo.. sbb ada prob yg maleh aku nak elaborate.. sakit hati!! heheheheh.. then flash masuk klinik.. dengan supermassive charge.. yak ni leh dapat another sb400 flash.. bangsat tul.. huhuhuhuhuhuhuhu ntahlahh.. insyaAllah ok lah kut..

4 comments:

...$weE+ 666... said...

fuhhhhhhhhhhhhh!!!~

Miss Moon said...

laling dah sampai ek ....

nanti nko try la amik gambo pakai nih n tak pakai aku nak jugers tgk perbezaan dia

hope u like it lalingggggggggggg

JuJue said...

wehh apa menda tu ah? boleh takkk aku tetiba jadik laparrr tgk menda alah kaler kaler tuh?

ko kompius tak? ke aiii yang kellliruu nih..

...$weE+ 666... said...

smenjak mender ni mari, ko sonyap sunyi yo... naper??? ko bizi ek... take it easy k... *hugs*

anyway fara, aku nak private kan my blog starting today. i'm gonna add u in my list. so i hope ur intention is pure, and u'll be my fren not enemy k? just 1 permintaan, everytime u drop by my blog, for each entry, can u leave komen, 1 word pun takpe, just so i know u still follow my blog k? thanks much! *much love*

 

Blog Template by BloggerCandy.com