Friday, April 10, 2009

..Fast and Furious 4..

Yer yer aku tahu aku busy.. tapi aku nak citer gaks.. tajuk gempaks kan.. giler ko.. orang lain citer pasal confession shopaholic tuh...upin & ipin la.. 12 round.. then slumdog billionaire.. lagi apa?? banyak lagi movie.. tapi ini i want to story mory about this movie..

Last nite, lepas jer menghard corekan diri menjadi maid of honour kat umah sendiri.. i.e do the cleaning.. cooking.. kemas dapur..basuh kain..sidai kain.. lipat kain..bla bla bla.. hantaran aku takder mood nak buat.. then..tetiba sajer.. diri ku mengon kan dvd.. sangat heaven tengok dvd sesorang tanpa gangguan since anak2 ku tidur belaka.. THE TIME WAS 9.30PM!!!!

Yahoo! Yahoo! Yabedabedooooo!!

Ada hikmah gak ada anak yang tidur sangat awal.. leh buat aktiviti malam.. muahahahha.. kalau tak sibuk time aku nak tgk tv.. time tuh laaa izzah cakap,

"Ummi..nak upin betul betullll...Ummi nak ha fa! (High Five yer puan2 sekalian..aku hampir nak sekeh izzah nih biler dia meroyan nak ha fa ha fa ha fa..tapi aku sepatah haram dun understand per ke benda.. )

Muahahahahha

Dvd on. H.T on. TV on..tukar ker AV..



Muahahahhahahha... I loikeee.. I love every part of this movie.. Giler mencabar k route2 dia.. And what I love the most.. THEIR CARS!!!!!! Giler dasat mambran giler keter2 nya.. Giler aku.. gilerrrr... TUlah dah kawin ngan pomen kan.. Secara tak langsung, aku pun terkenan gaks akan keter.. Sampai aku tahu cek minyak enjin..tukar tayar pancit..(walaupun it takes hour for me to change a tyre..tapi lantak laa..aku reti maaaa)

paul walker & vin diesel.

Fall in love with Vin Diesel and Paul Walker.. giler meroyan okkkkk... Suit Toretto ngan Letty tuh.. Yer aku dah follow fast n furious since the very fes day before all the sequels.. Giler meroyan.. Charactors semuanya macho..baik laki atau pompuan..

giler macho michelle rodriguez

Dush! Dush! I loikeee... Semua nampak real the action.. ada lah sikit tahyul..minor jer.. part race dalam tunnel..tapi aku suka the relation of the story..contionous..takder hanging..I loike..

Aku bagi sms kat En Zaki, "Yang, giler best citer nih!!.. Kul 10.30pm dia balik.. Kalau tidak kul 12.00am, dia tak balik lagik.. Lepas tuh tergedik2 tanya aku apa jadik kat Letty, dia pakai keter apa.. buat apa kat mexico.. ada jugak yang kena takek.. Tengok sendiri aaaa...

To the people out there who are giler2 macam aku gaks..dan suka akan kereta.. I recommend you all to see the movie.. Sebab aku kan kat Temerloh..mana ada cinema.. aku takek jugaks kang..hahahahahhahahahah

p/s: Adakah En Zaki telah menjantankan bininya?? huhuhuhuhu



3 comments:

aimi @ kamalina said...

hai fara...lama tak jenguk sini..waaa..dh tgk citer ni??? mesti best kan!! anak akak yg sulung pun suka benor dgn citer ni... sebok soh beli DVD... harus kena rembat gak la nanti.. :D

...$weE+ 666... said...

ko ni sebijik mcm idd. kebetolan idd pun laki dia nama zaki gak. keje pomen gak. hadoiii... giler meroyans btol dgn keta. aku??? hehehe... tak bleh carry la citer cenggini... ahaks! tapi layaaan jer... *wink*

JuJue said...

laki ko ngan laki aku sama jer...telah menjantan kan bini yg sebelum ni pon dah tak berapa pompuan... ponnn tapi tiba2 nak salahkan laki konon menjantankan lagi bini ngan unsur2 kereta enjin tayar dan spotrim kan kan kan??

ko paham ke ayat aku nih?? ntah la..

 

Blog Template by BloggerCandy.com