Friday, April 16, 2010

..missed me?..

Owh penatnya!.. Bukan takder update.. bykkkkkkkkkkk nak update.. tapi mood takder mari.. Susah nak update klu mood tak best.. jiwa tengah kacau.. Baru jer lodge claim insurance for my medication... minta2 approve la semuanya.. klu tak sokmo separuh jer approve.. minta2 la approve gaks pembelian back support tuh.. sbb back support tuh beratus gaks.. minta2 la insurance yang baik hati tuh approve claim beberapa ratus tuhs.. Aminnnnn..

Btw, missed me??? Kalau miss, tatapilah muka i yang chantek bestari nih...mueheheheh

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*





Confirm ramai caci maki saja diri ku ini.. Hahahahahahahhahaha... Owh itu bukan bedak biasa.. itu bedak sejuk kulit rambai.. yang baunya harum bagai nak kena sepak ngan Mr Kiey.. Sebab dia mmg pantang klu aku pakai bedak sejuk nih bawak ke tidur.. Bau dia cam bau rempah ratus sikit.. ok lah tuh leh buat Opor Daging terus.. auwww...

Imie ngan Izzah mmg scary tgk aku pakai bedak sejuk nih.. sebab selalu aku pakai bedak sejuk nih masa dia orang dah tidur.. takut dia orang takut.. Lum lagi aku keluarkan lidah sepetkan mata.. dah macam orang maori laks.. hahahahahahah

Aku pakai nih, sebab lepas semayang, muka aku rasa berminyak2.. dan leh buat goreng ikan laks.. tak best betul perasaan minyak2 kat muka nih.. sebab later2 sure jerawat cepat timbul.. aku baru nak elok sikit muka nih.. huhuhuhuhu... biler pakai bedak sejuk nih, dia cepat absorb segala mak nenek punya minyak.. rasa sedap sikit.. walaupun bau dia tak best.. Kulit rambai tuh elok utk manusia yang punyai banyak parut cam aku.. huhuhuhuhuhu

p/s: Minggu nih kena kerahan tenaga untuk mengemas dan sessi membasuh...

3 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

jangankan anak-anak ko tekejut.. aku ni haaaaaa lagi lah.. nasib tak jatuh kusi tadi..kuakakakka... kulit rambai mmg bagus.. kat umah takpe fara..ko jgn carik pasal keluar umah mcm ni yekkkk...

JuJue said...

iniiii lahh gambo ko yg paling cun yg penah aku tgkkkk!!!

betulllahh... kulit rambaii ni mmg bagus...tgk..betapa cantikk muka ko nih!

...$weE+ 666... said...

...aku tak terkezut pun, aku tau ko takkan letak yg cun-melencuns... ko sure letak yg cenggini nyer pose hahahahahaha... wehhhh sowi ek ari tu tgh best punyer borak putus plaks... apa kes ntah, ko pun tak call back... lenkali kita sambung arrr bleh? hehehe~

 

Blog Template by BloggerCandy.com