Friday, April 2, 2010

..celebrating the day!!.

Ya Allah.. tak tergambar perasaan aku waktu sekarang nih. Esok insyaAllah kalau takder aral, kami sekeluarga akan ke KL untuk berkumpul dengan keluarga di Ipoh. We are going to celebrate our anniversary (2nd April), Mak's birthday (2nd April) and Mak's & Abah's Anniversary (14 April) at Waroeng Penyet! Giler excited!!!!!




Ever since aku baca entry Filla about Waroeng Penyet, yes terus terdetik. This is the place we should meet up and celebrate!!! And me and the rest of the clan are fan of Indonesian Foods. Terus aku kol abah the instance I read her entry. And they all agreed to my plan. FYI, I miss my family. Kesian kan? Sib baik la my parents and siblings sangat memahami anak/adik yang satu nih. Heheheheheheheh

So tomorrow..insyaAllah.. we are going to KL! And not for shopping yer anak2.. But to meet and cathing up what's new and latest gossips. And yes, I'm going to bring along my camera gedabak!!! I want to remember the special moment, that I will take to my grave. Hopefully, all will be well..

Yeszaaa.. Fil, if u r reading this.. thank mucho for the info yer.. Klu terserempak siler tegur k. klu sesaper la yang terperasan.. siler tegur gaks.. sbb aku nih rabun.. tapi jalan tak pakai spec.. contact lense pun tidak ada.. hehehehe.. Kalau jalan.. aku jalan ke depan jer... tapi maybe akan menjeling ke arah boutique LC sikit.. hahahaha.. then of kos, I'll make myself stopping at Borders! or MPH! I want books!!!! heheheheh

last year Mr Kiey belikan aku handbag nih utk aku. masa tuh kami ambil cuti untuk spend time berdua jer at OU.. dan came across EIC.. hb murah jer.. tapi still me loikey!


p/s: Kepada yang wish, thanks yer for the wishes. Thanks mak and abah, for being the first one to wish us..

2 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

eh eh... aku pon nak ke waroeng ayam penyet ni... aku mengidam lerrr... aku tatau tekak orang lain..tp tekak aku.. sgt sokaaaa!!!

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak paling suka kalu dapat adiah

 

Blog Template by BloggerCandy.com