Friday, July 23, 2010

..hiatus mode.

I received emails suh update blog..

Mintak ampun banyak2.. Since I can't make myself to update this blog, eventhough byk giler entry tertunggak..

About Izzah's birthday.
About geng kipas susah mati punya outing.
About wedding kat Kelate ngan Pahang.
About isu meroyan.
About about..
dan about lagiks..

Tssk!

Ntahla.. lately nih byk na kejer nak kena rush buat. Macam hari nih email nak benda, esok dah nak due.. Tak pun due sebelum kul 5 on the same day.. Yang on the same day tulah yang macam cilanat tuh.. Semua nak kena rush.. Semua nak immediate attention.

Kalau dah staf kat unit aku nih ada sorang dua kucing berlari jer.. Pulak tuh nak info dari 3000 files.. Ko ingat senang nak semua menatang tuh?? Padahal ada systems.. then anto laporan tetiap bulan.. So apa kejadahnya anto semua tuh, tp towards the end nak jugak info dari aku nih???

B***lah!

Ambik.. dah lama sangat aku tak buat carutan ablasa..

Err.. teroyan laks..

p/s: Next week takder.. ada training.. Yeay!!! hahahahahaha

2 comments:

iswatie "colours of life" said...

mana gambo whoopie version ko..nak layan jamu mata nih

Suhana said...

nape stress ni.. i be ur follower hokay... :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com